Solcanu şi-a găsit iubit: «A fost dragoste la prima vedere»

Citeste tot despre: 

Invitat la Happy Hour, Mircea Solcanu a discutat cu Măruţă despre situaţia copiiilor care au doi taţi homosexuali, însă spre final a dezvăluit că are un iubit, cu care este încă la început şi de care s-a îndrăgostit la prima vedere.

Aflat pe locul unde se fac cele mai savuroase dezvăluiri, canapeaua lui Măruţă, cel mai celebru homosexual din România, Mircea Solcanu a recunoscut că şi-a găsit un partener: "Suntem la început. A fost dragoste la prima vedere", a mărturisit prezentatorul de la AcasaTV, evitând să acorde mai multe detalii.

Mai mult Solcanu a discutat cu Cătălin Măruţă despre noua modă occidentală a cuplurilor gay în care adoptă copiii, aceştia fiind crescuţi de doi taţi.

"Nu m-aş simţi în stare să cresc, să educ un copil pentru că nu este lucru, nu este proprietatea părintelui; dacă dai un ban să-ţi facă cineva un fiu nu înseamnă că devii părinte, un copil îţi schimbă viaţa, devine cel mai important lucru pentru tine, trebuie să faci totul pentru acel suflet", a explicat Mircea Solcanu.

 
 
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 490506777


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1