Șoc! Mircea Solcanu a povestit despre prima experiență sexuală cu un băiat: «Mă durea stomacul»

CLIIMA20140410_0007_1.jpg

Mircea Solcanu
Citeste tot despre: 

Este primul prezentator care a avut puterea să recunoască public orientarea sexuală. Solcanu a spus că este homosexual și a povestit, miercuri seară la Kanal D, prima experiență din viața lui.

Cu riscul de a fi jdecat și ”lovit” de societate, Mircea Solcanu  a recunoscut că îi plac bărbații. Prima dată și-a dat seama la vârsta de 13 ani, apoi la 18 ani a avut prima noapte de dragoste cu un băiat mai mare decât el.

”Eu de mic am realizat că-s altfel. La început îți dai seama, când te uiți așa la colegii de clasă... Eu nu-mi găseam locul eram puțin confuz. La 16 ani deja știam ce sunt. Prin clasa a şasea, a şaptea am realizat. Am găsit o carte și am citit despre... (gay) și am zis «ups, ceea ce simt eu se cheamă cumva!». Nu aveam fantezii, cu cine? Cu comuniști? Am zis că poate mi se pare că sunt diferit, dar apoi am conștientizat. Țin minte că am fost la terapeut, lui i-am spus prima dată. Aveam 23 de ani și am zis că dacă nu merg eu, o să mă ducă cineva. A fost greu. Terapeutul era o femeie. Au fost vreo patru ședințe. La ultima ședință m-am așezat pe pat, i-am spus ce sunt, și apoi am început să plâng și am plecat acasă”, a mărturisit fostul prezentator Acasă tv, la Wowbiz.

Deși a acceptat că este diferit de ceilalți, prima experiență cu un băiat a fost destul de dificilă. Lui Solcanu i s-a făcut rău. 

”Prima experienţă cu un băiat a fost la 18 ani. Era apropiat ca vârstă. Era imediat după Revoluţie, să nu uităm că te puteai duce la puşcărie pentru asta. El a făcut primul pas. Eram mic, mă durea şi stomacul, dar până la urmă a fost ok. Am avut o experiență și cu o fată, am mâncat ”ciorbă” şi de sub burtă. Voiam să mă conving, să nu existe niciun regret, să nu îmi pun întrebări «ce-ar fi fost dacă?». Am avut o relaţie de mai mulți ani de prietenie. Era mai mare, dar mă iubea foarte mult. Ea ştia că sunt gay”.


ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1