Singura soţie a lui Nae Lăzărescu mai mare decât el: «M-a înşelat cu Marcela timp de 5 ani»

CLIIMA20140116_0098_1.jpg

Elena, a treia soţie a lui Nae Lăzărescu (captură Antena 1)
Citeste tot despre: 

Elena, a patra soţie a lui Nae Lăzărescu, a povestit la emisiunea "Acces direct" de joi despre căsnicia cu marele actor.

Ea l-a cunoscut pe Nae Lăzărescu în perioada divorţului de Anca Marina, femeia care i-a crescut singura fiică, Simona. Elena era ospătăriţă şi a intrat în contact cu actorul prin intermediul tatălui lui Mihai Mitoşeru.

"Eu sunt singura soţie mai mare decât el, cu trei-patru ani. Eu aveam 49, el avea 45 de ani şi era prea târziu să mai avem un copil. Am fost căsătoriţi şapte ani", a povestit doamna Elena.

"La trei de la nuntă, s-a împrietenit cu Marcela, actuala soţie. I-am suportat cinci ani", a zâmbit ea. "El avea spectacole la Teatrul de Vară, la Herăstrău, iar ea prezenta acolo. Mergeau împreună prin turnee. Eu nu puteam să merg cu el, pentru că aveam un căţel. Toţi colegii îl acopereau", a continuat ea.

Doamna Elena a spus că au ajuns la divorţ pentru că nu mai suporta viaţa lui dublă.

"Divorţul a durat foarte mult, deşi nu erau motive, pentru n-aveam copii. A fost o ambiţie a mea, pentru că nu-i suportam avocatul. Dar n-am avut ce să-i reproşez. La ieşirea din sala de tribunal chiar ne-am sărutat şi judecătoarea a râs".

"Am vorbit cu el până în 1999. Mă ajuta foarte mult cu bani. Atunci am dat un interviu în ziarul Atac la persoană, în care am pomenit de fiica lui, şi s-a supărat pe mine. Când l-am căutat, mi-a zis «Du-te la ziar»", a mai spus doamna Elena, care crede că în spatele acestei rupturi este Marcela, actuala soţie.