Simona Gherghe i-a răspuns Ronei Hartner în scandalul plecării din emisiune

Citeste tot despre: 

Prezentatoarea emisiunii "Acces direct", de la Antena 1, a dorit să rezolve incidentul cu Rona Hartner din ediţia de marţi, când actriţa a plecat din studio pentru că s-a considerat nedreptăţită de Simona Gherghe.

Atunci, Rona a fost nemulţumită de faptul că realizatorii producţiei-tabloid au prezentat un pasaj-video din emisiunea "Marius Tucă Show", din 1999, când artista era acuzată de Corneliu Vadim Tudor că ar fi avut o relaţie extraconjugală cu preşedintele de atunci al României, Emil Constantinescu.


Ce a supărat-o şi mai tare pe concurenta de la "Te cunosc de undeva" este că "anteniştii" ar fi montat doar imaginile cu acuzele preşedintelui PRM, adică  intervenţiile ei de la momentul respectiv ar fi fost trunchiate.

Joi seară, Simona Gherghe a prezentat în emisiune un alt montaj, care, de această dată, cuprindea mai multe opinii ale Ronei Hartner.

Înainte, Simona a spus: "Ce s-a difuzat atunci n-a fost cu rea-intenţie. Prezentăm acum imaginile complete, cu replicile Ronei Hartner"

Citiţi tot scandalul aici: Rona Hartner a lăsat-o pe Simona Gherghe cu ochii în soare: «Nu-mi place ce-aţi făcut. Pa!» Şi a plecat din emisiune

Scandalul continuă! Rona Hartner: «Doamna aia, Gherghe, ar putea să înveţe că publicul a taxat-o!»

Iată INTEGRAL emisiunea din 1999: