Silviu Prigoană: «Adriana este adulterină»

CLIIMA20100805_0042_1.jpg

Deputatul şi omul de afaceri Silviu Prigoană
Citeste tot despre: 

Omul de afaceri Silviu Prigoană continuă atacurile la Adriana Bahmuţeanu. Într-un recent interviu el a explicat de ce consideră ce Adriana poate fi acuzată de adulter.

În acest sens, Silviu Prigoană susţine că începutul relaţiei amoroase dintre Adriana Bahmuţeanu şi noul ei iubit, Mihai, a început cât timp ea era încă soţia sa.

"Sentinţa de divorţ a fost pe 23 ianuarie, iar ea, între 10 şi 12 ianuarie, a ieşit cu electricianul. Pe 18 ianuarie a făcut public faptul că l-a mutat la ea acasă. Toate acestea s-au întâmplat în timpul căsătoriei, deci e adulterină", a spus Prigoană, potrivit Ring.

Cât despre acuzaţiile pe care Adriana i le aduce cu privire la neplata pensiei alimentare, Prigoană susţine că are argumente puternice pentru a le contrazice.


"Am plătit pensie alimentară din august şi până azi, o pot dovedi prin acte. Adriana a plecat de acasă pe 4 august (2012 – n.r.), iar eu pe 15 august i-am trimis 4.500 de lei (pentru copii – n.r.) fără a fi obligat de nimeni. Sentinţa a fost abia la sfârşitul lunii ianuarie",
a mărturisit omul de afaceri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1