Silvia Dumitrescu, ignorată de impresari: «Nu vreau să mă bag în seamă, aşa ajungi milog»

CLIIMA20100705_0217_1.jpg

Silvia Dumitrescu arată ca o adolescentă, la 50 de ani

Cunoscuta artistă Silvia Dumitrescu îşi doreşte să cânte ca altădată! Ea este dezamăgită de impresarii din România, care au uitat de cântăreţii din «garda veche» şi promovează numai nonvalori, spune ea.

Artista îşi doreşte să câte peste hotare, în ţări precum Israel sau Germania, unde nu a concertat niciodată. Ea susţine că dacă ar fi avut un impresar bun probabil avea ocazia să cucerească lumea.

Cântăreaţa le sugerează impresarilor să promoveze şi artişti care pot cânta cu adevărat live.

«Impresarii să-şi mai întoarcă faţa şi către noi, artiştii care putem cânta live oricând, oriunde, pentru că oamenii vor şi muzică bună. Lumea vrea să plătească un bilet şi să asculte muzică, nu zgomot, vrea voci live, nu prelucrate pe calculator. Sper să se schimbe situaţia şi să se întoarcă şi în favoarea noastră, a celor care putem cânta la orice oră din zi şi din noapte în faţa publicului. Sper să am cât mai multe concerte, pentru că îmi doresc mult de tot să cânt. Cu sănătatea sunt mai bine, am un tratament nou care îmi face foarte bine şi acum nu vreau decât să cânt!», a declarat Silvia Dumitrescu, pentru Puterea.ro

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1