Silvia Chifiriuc şi Petre Roman, vizită fulger în Israel! Cum au petrecut cei doi în Ţara Sfântă

CLIIMA20101109_0150_1.jpg

La tăierea moţului, Petrus a luat de pe tăviţă un microfon, o minge şi o oglindă

Şi-au dorit să viziteze Locurile Sfinte şi oportunitatea s-a ivit atunci când Silvia a fost invitată să cânte la un eveniment în staţiunea Elat. Fiind aproape de Mormântul Sfânt, soţii Roman au renunţat la vizitarea altor obiective pentru a se ruga.

Au mers în Israel pentru a participa la o ceremonie ce a avut loc în deşert, la Stâncile lui Solomon, ocazie cu care au vizitat şi Locurile Sfinte, scrie www.ziarulring.ro.

"Pentru mine a fost a treia oară când am vizitat Mormântul Sfânt şi pot să spun că de fiecare dată acest loc m-a impresionat. Silvia a simţit şi mai puternic energia benefică a locului, fiind pentru prima dată aici. S-a rugat aproape o oră şi s-a simţit foarte bine", a mărturisit, pentru "Ring", Petre Roman.

În scurta vacanţă petrecută la malul Mării Roşii, politicianul a profitat de ocazie pentru a înota zilnic.

"Este cunoscută pasiunea mea pentru înot şi pentru sport în general. Zilnic am înotat kilometri în Marea Roşie. Am vizitat şi oraşul vechi Jaffa, un loc celebru, un amestec de cultură evreiască şi creştină. Ne-a plăcut foarte tare şi chiar am vorbit cu soţia mea să revenim în scurt timp în vacanţă la Marea Moartă, pentru beneficiile acestei ape, dar şi să vizităm celebrul oraş Petra din Iordania", a mai spus fostul premier pentru aceeaşi sursă.