Şi totuşi, Monica nu e perfectă pentru Irinel

Citeste tot despre: 

Irinel Columbeanu a simţit nevoia să-i dea peste nas „libertinei" sale soţii. Deşi, până mai ieri, o venera, miliardarul a scăpat porumbelul şi a declarat, răspicat, despre Moni că nu e femeia perfectă.

Nici nu s-au liniştit bine apele în scandalul presupusului divorţ şi iată că, surprinzător, Irinel este cel care a preluat frâiele declaraţiilor incendiare.

Sătul de escapadele soţiei sale, Columbeanu i-a reproşat elegant, la o oră de maximă audienţă: „Nu pot să zic despre soţia mea că este perfectă, dar este aproape perfectă. Nu ştiu când ne-am certat prima dată, nu ştiu nici când ne-am certat ultima dată, dar nici nu pot să zic că nu ne-am certat deloc", a declarat el, sâmbătă seara, la prima ediţie a emisiunii „Pâine cu circ" (Antena 1).

Provocat şi de moderatorul Lucian Mândruţă, miliardarul a mai dres busuiocul şi, voalat, i-a făcut soţiei sale o serie de declaraţii măgulitoare.

Irinel a comparat-o pe Moni cu o maşină foarte scumpă şi puternică, lăsând lesne de înţeles cine este „cocoşul" în familia Columbeanu: „Monica este o combinaţie de Ferrari cu Porsche. Are peste 500 de cai putere şi demarează foarte repede", a mai spus afaceristul, cu zâmbetul pe buze.

Columbeanca nu pare deloc deranjată de remarcele îndrăzneţe pe care le-a făcut soţul său şi, împăciuitoare, a ţinut să aplaneze un alt posibil scandal: „El întotdeauna m-a caracterizat ca fiind o femeie specială şi întotdeauna îmi face complimente ine­­dite", a declarat Moni, pentru Click!

Moni: «M-a luat de nevastă, deci sunt cea mai potrivită pentru Iri»

Orgolioasă din fire, Monica nu a scăpat nici o ocazie să le „înţepe" pe fostele iubite ale soţului ei, în special pe Anna Lesko.

„Nu mă interesează dacă Iri le-a iubit cu adevărat pe celelalte femei din viaţa lui. Eu sunt cea mai potrivită pentru el, eu sunt cea cu care s-a căsătorit şi şi-a întemeiat o familie. Poate dacă le-ar fi iubit şi pe celelalte, s-ar fi căsătorit cu ele", a declarat Moni, în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Mai citeşte:

Irinel Columbeanu şi Ileana Lazariuc au apelat la vrăjitoare

Irinel Columbeanu, cu tatăl în club

Moni Columbeanu a vrut să-l facă gelos pe Voicu?


Moni: Deşi toată lumea e afectată de criză, mie îmi merge foarte bine

Monica Columbeanu stă de vorbă cu Mihaela Rădulescu -
VIDEO

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1