«Sergiu Nicolaescu nu a vrut să fie incinerat. El a fost un creştin adevărat»

Acţiunea intentată de Iolanda Nicolaescu, sora lui Sergiu Nicolaescu, aduce din nou la lumină modul în care regizorul a trecut în nefiinţă.

Iolanda Nicolaescu a contestat la Judecătoria sectorului 1 testamentul prin care fratele ei i-a lăsat toată averea soţiei acestuia, despre care spune că ar fi un fals.

Sora regizorului refuză să creadă că acesta nu i-a lăsat absolut nimic prin testament, mai ales că au fost de nedespărţit pe timpul vieţii. Bătrâna în vârstă de 83 de ani susţine că nu se mai poate întreţine pentru că a fost privată de ajutorul financiar pe care i-l acorda fratele său.

Acuzaţiile Iolandei Nicolaescu sunt întărite de Corneliu Vadim Tudor, cel care i-a fost prieten timp de 30 de ani regizorului. "Uitaţi, am aici o poză cu Sergiu, cu o lună înainte să moară, în care sărută Sfânta Cruce. Cum ar putea un om ca el să vrea să fie ars, ca o grămadă de gunoi? Soţia asta a lui, văduva veselă, este o intrusă. Ar trebui să o venereze pe Iolanda, ca e sora omului care a scos-o din foame şi sărăcie", a povestit Corneliu Vadim Tudor la Acces direct.

CLIIMA20130701_0116_1.jpg

Vadim la acces direct