Şerban Ionescu a chemat preotul ca să-l împărtăşească

CLIIMA20121003_0113_1.jpg

Preotul chemat la căpătâiul actorului încearcă să o consoleze pe mama actorului

Durere mare în familia actorului Şerban Ionescu (62 de ani), pentru că starea lui e din ce în ce mai gravă. Artistul a fost externat din spital marţi seara, dar nu pentru că se simte mai bine. Ieri preotul familiei a venit să-l împărtăşească, pe patul de suferinţă.

Ştie că boala de care suferă nu are leac şi că starea în care se află nu se poate ameliora. Din contră, se agravează de la o zi la alta, deşi toţi cei din jurul lui fac tot posibilul să-l ajute.

Şerban Ionescu a ajuns marţi seara acasă, după aproximativ trei săptămâni de spitalizare la Elias. Mai întâi, prietenii i-au dus lucrurile pe care le-a avut în spital: căruciorul cu rotile, o minge medicinală, o pernă şi o geantă cu haine.


Apoi, în jurul orei 20.00, întins pe targă, cu o pătură care îi acoperea jumătate din faţă şi cu privirea pierdută, actorul a fost transportat, cu ambulanţa, la vila din Otopeni, pusă la dispoziţie de un prieten.

Nu se mai poate mişca, nu mai poate vorbi, nu mai poate mânca. Este, practic, imobilizat într-un pat şi depinde în totalitate de cei din jur. Medicii de la Spitalul Elias au declarat, în ziua externării actorului, că i-au efectuat o intervenţie chirurgicală „pentru asigurarea unei alimentaţii complete".

Totodată, ei au spus că artistul este conştient şi că respiră singur, fără ajutorul aparatelor. El ştie, însă, că maladia care i-a acaparat corpul (n.r. - scleroză laterală amiotrofică, cea mai devastatoare boala neurovegetativă, ce presupune degenerarea neuronilor motori ai măduvei spinării) îl va distruge încet-încet. Motiv pentru care, de cum a ajuns acasă, a chemat preotul pentru a-l împărtăşi. De altfel, fotoreporterii Click! au surprins-o pe mama actorului în timp ce-l conducea pe părinte în casă.

Magda Catone l-a vizitat ieri acasă

Soţia artistului, actriţa Magda Catone a fost ieri să-l viziteze, la vila din Otopeni. Trebuie spus că, de când Şerban s-a întors de la clinica din Germania, unde a fost internat pentru investigaţii medicale, Magda nu l-a mai văzut.


Apropiaţii ei spun că actriţa a încercat să-l viziteze la Spitalul Elias, însă nu a fost lăsată să intre în salon. Ieri, după ce a fost la Spitalul Floreasca, Magda Catone s-a oprit la Direcţia de Sănătate Publică, de unde a ieşit cu nişte hârtii în mână.

Apoi, s-a îndreptat spre vila din Otopeni, unde a poposit mai puţin de o oră. În luna mai, Şerban Ionescu i-a cerut Magdei divorţul, pe motiv că l-a înşelat.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1