Senzaţional! Marcel Pavel şi Dulce Pontes pe locul 1 în clasamentul britanic Top Beat100!

CLIIMA20140312_0195_1.jpg

Marcel Pavel si Dulce Pontes
Citeste tot despre: 

Marcel Pavel se află pe locul 1 în celebrul clasament britanic Top Beat100 cu melodia "O Mare e Tu", interpretată împreună cu Dulce Pontes, care a concertat la Bucureşti.

Zoom
Marcel Pavel si Dulce Pontes

Videoclipul piesei "O Mare e Tu", de la Sala Palatului, în interpretarea celebrei artiste portugheze, Dulce Pontes în duet cu Marcel Pavel, a ajuns pe locul al 1 în topul anglo-saxon Beat100, la secțiunea Muzica Clasică. Artistul nostru a mai intrat în acest top cu videoclipul "Dicitencello Vuje", care s-a situat mult timp pe locul 2.
Cei care doresc să voteze melodia "O Mare e Tu", interpretată de Dulce Pontes și Marcel Pavel pot intra pe site-ul celebrului Top Beat100 și să dea click pe "Vote". În același timp, trebuie completată procedura pentru un vot valabil. "Like" este bine, dar nu e considerat vot. Se poate vota de la același computer doar odată la 24 de ore. Intră AICI să vezi clasamentul!
Marcel Pavel a fost invitatul special al artistei Dulce Pontes, în concertul susținut de aceasta la Sala Palatului pe 9 februarie.