Sensuala a dat vina pe silicoane că a condus fără permis

CLIIMA20111011_0170_1.jpg

Focoasa blondă a fost prinsă în trafic de trei ori fără permis
Citeste tot despre: 

Zi cu ghinion pentru focoasa Simona Sensual! Judecătorii au condamnat-o la trei luni cu suspendare pentru că şi-a condus maşina în timp ce avea permisul suspendat. Ea a încercat să se justifice în faţa instanţei şi a dat vina pe durerile provocate de sânii proaspăt operaţi.

A ajuns la Judecătoria sectorului 5 printre primii şi, fără nici un cuvânt, a intrat hotărâtă în sala de judecată. În faţa instanţei însă, Simona s-a lăsat copleşită de emoţie când a început să relateze cum a ajuns în această situaţie.

Blondina a fost, probabil, intimidată şi de privirile pofticioase ale arestaţilor aflaţi în boxă. Cu vocea tremurândă, a spus că nu ştia că are permisul suspendat.

Simona Sensual a venit la judecătorie îmbrăcată în negru (Foto: Dorin Constanda)

Era convinsă că expirase perioada în care nu mai avea voie să conducă. A invocat durerile provocate de o intervenţie chirurgicală recentă, dar, din pudoare, a evitat să spună că era vorba despre o operaţie de mărire a sânilor. Gesturile schiţate în faţa judecătoarei n-au lăsat însă loc de îndoieli.

„Eram la City Mall, în Berceni, şi mă simţeam foarte rău. Aveam nişte probleme de sănătate. Mă operasem de curând şi aveam dureri mari. Poliţia m-a oprit pentru că nu purtam centura. Le-am explicat că nu pot să o port pentru că am probeleme şi trebuie să ajung la spital urgent, că doar atunci mă poate primi doctorul. Nu ştiam că nu mai am permis, ştiam că nu am fost să îl iau de la Poliţie", a încercat Simona să convingă judecătoarea.

A şi reuşit într-un fel, pentru că a primit cea mai mică pedeapsă prevăzută pentru această infracţiune, trei luni cu suspendare. Sensuala va trebui să achite însă cheltuieli de judecată de 1100 de lei. Spre uimirea multora, Sensuala nu şi-a luat avocat, ci a fost reprezentată de unul din oficiu.

Mai citeşte:

Simona Sensual: "Brancu e un lingău, libidinos, papă-lapte"

Simona Sensual riscă trei ani de închisoare! VIDEO

Simona Sensual explică de ce a plâns la tribunal: «Pur şi simplu am clacat»