Sensual a trecut de patru ori pe roşu într-o oră!

Citeste tot despre: 

Simona Sensual tot nu se cuminţeşte la volan! Deşi are permisul suspendat, vedeta continuă să încalce regulile rutiere de parcă toată şoseaua ar fi a ei! Joi seara, Simona a depăşit orice record, trecând pe patru ori pe culoarea roşie a semaforului!

Simona Sensual a rămas miercuri fără permis, în urma unui minor accident rutier în zona Vitan.

Vezi şi:

Sensual, umbli cu doi deodată?

Simona Sensual: «Leo de la Strehaia e galant, le dă pe spate pe fete»

Simona Sensual, rămasă pieton: «Îmi cumpăr role»

Ea s-a ciocnit de o altă maşină, care circula regulamentar, vina aparţinându-i în totalitate, căci a ignorat culoarea roşie a semaforului. Incidentul se putea rezolva amiabil, dar Simona a făcut un scandal monstru la locul accidentului, având pretenţia să fie lăsată în pace pentru simplu motiv că este vedetă.

Simona virează stânga, deşi semaforul arată culoarea roşie

Iniţial, şoferul cu care s-a „pupat" în trafic voia să o ierte, însă, când a văzut-o câte aere îşi dă Simona, a invitat-o la poliţie.

Astfel, blonda recalcitrantă în trafic s-a ales cu permisul suspendat pe o perioadă de trei luni şi cu o dovadă cu care poate circula 15 zile.

Celelalte autovehicule opresc la stop, dar Simona îşi vede de drum

Iată însă, că la nici o zi distanţă, Simona a comis-o flagrant, din nou. Fotoreporterii Click! au surprins-o, joi, la volanul maşinii ei, Mercedes SLK când, în numai o oră, Simona a trecut pe roşu de patru ori.

Vedeta face dreapta fără să ţină cont de semafor

Dacă va fi prinsă de poliţie, în decursul celor 15 zile în carecirculă cu dovada în buzunar, Simona va mai fi penalizată cu încă 30 de zile de suspendare, pentru fiecare abatere.

Sensual a fost cât pe ce să lovească un autobuz pentru că iar a ignorat culoarea roşie

Vezi mai multe fotografii în Media Center!


A primit o sacoşă cu diamante de la Leo?

Dacă tot e la modă să fii amanta lui Leo de la Strehaia, Simona a dezvăluit şi ea că s-a numărat printre cuceririle "Prinţului ţiganilor".

Mai mult, umblă vorba că blonda ar fi primit de la acesta chiar o sacoşă cu diamante!

"Neamaiavând ce face cu ele, tânăra senzuală s-a gândit ca n-ar da rău un tatuaj cu diamante, pe care nu s-a sfiit să-l arate tuturor", se arată pe site-ul www.romaniapress.ro.

Leo i-a dat şi un Mercedes pe care acesta i l-a cerut înapoi când blonda n-a mai vrut să se culce cu el.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1