Se ceartă pe orele de vizită ale copilului - FOTO

Citeste tot despre: 

Scandalul dintre Cove şi Maria Movileanu este departe de a se fi încheiat.

Cei doi părinţi se ceartă la Tribunal pentru orele de vizită ale băieţelului, însă nu au ajuns la un consens. În ultima lună, Cove a venit doar o dată să-şi vadă copilul.

Lovită în plină stradă de fostul soţ, Maria Movileanu a renunţat la orgolii, de dragul fiului ei, Matei, în vârstă de un an şi opt luni. Cei doi soţi au avut ieri termen la Tribunal în procesul pentru stabilirea programului de vizită al micuţului, însă moderatorul a lipsit: „După incidentul de la începutul lui octombrie, când Cove m-a lovit, eu am fost cea care l-a căutat. Nu şi-a văzut fiul timp de o lună. L-am invitat la petrecerea de Halloween şi a refuzat. Marţi a fost la grădiniţă, la ziua lui, de Sf. Matei. L-am invitat la o cafea şi am încercat să ne împăcăm pentru a încheia socotelile, însă el nu a venit la Tribunal", a povestit Maria, pentru Click!

Vezi aici o galerie foto în Mediacenter


Citeşte şi:

Cove, îndrăgostit de o colegă de la Kanal D? FOTO

Cove vrea să se împace cu fosta soţie. Ea nu-l iartă!

Cove: «În viaţa mea, nu am lovit pe cineva vreodată. Nu vreau decât să-mi văd copilul»


Acum, procesul s-a amânat, iar vedeta nu are nici o explicaţie pentru absenţa lui Cove: „El vrea să ia băiatul o dată la doi ani, de Sărbători şi de Ziua Copilului. Mie mi se pare normal să-l vadă în fiecare an de Sărbători, dacă el nu a venit la Tribunal înseamnă că vrea să-şi vadă băiatul mai rar", ne-a mai spus Maria.

Mai citeşte:

Maria Movileanu:«Am fost la psiholog ca să-mi salvez căsnicia cu Cove!»

Exclusiv! Andreea Marin îl apără pe Cove în scandalul conjugal

Vedeta are o singură muţumire în urma întregului scandal: Cove şi-a cumpărat scaun pentru copil în maşină, astfel că Matei este transportat în siguranţă.


L-a acuzat pe Cove că a bătut-o

Maria a încercat o reconciliere cu fostul ei soţ, dar se pare că nu e loc de împăcare. Lovită de Cove cu pumnii în cap, pe stradă, vedeta nu a renunţat la plângerea depusă la Poliţie şi aşteaptă ca fostul ei soţ să fie pedepsit pentru acest gest. Cei doi au divorţat în luna iunie, după un mariaj tumultuos, ce a durat numai un an şi jumătate.