Scrisoare deschisă din partea soției lui Cornel Patrichi: «Aș aprecia dacă PRO TV și-ar cere scuze»

CLIIMA20121025_0044_1.jpg

Cornel Patrichi și Mihai Petre

Soția lui Cornel Patrichi a postat pe Facebook o scrisoare prin care cere trustului PRO să își ceară scuze față de coregraf pentru modul în care l-au exclus din emisiune. În aceeași epistolă, Cornelia Patrichi o atacă pe producătrul Mona Segall.

Doamna Patrichi nu a uitat să le mulțumească Emiliei Popescu, lui Ștefan Bănică jr și lui Willmark pentru suportul moral pe care l-au acordat familiei și subliniază că de vină pentru nedreptate este Mona Segall, producătorul general al show-ului.

În locul lui Patrichi a fost numit Edi Stancu, dar bizar este faptul că schimbarea a intervenit cu doar câteva zile înainte ca noul sezon să înceapă. Când i-au adus la cunoştinţă faptul că a fost exclus din juriul concursului, mai-marii emisiunii nu i-au dat nici o justificare.

În plus, Patrichi a aflat de la ziarul Click! de cooptarea în echipă a lui Edi Stancu.

Vă prezentăm textul integral al scrisorii publicate de Cornelia Patrichi:

”Zilele acestea mi-a fost foarte greu să citesc titlurile ziarelor: . Ar fi fost mai potrivit <înlocuit>. Este foarte greu ca, după o viaţă de muncă cu pasiune şi dragoste pentru dans, la sfârşitul carierei să ai o asemenea surpriză neplăcută. V-aş minţi dacă aş spune că nu l-a afectat această decizie pe care, de altfel, o consideră total nefondată. Şi nu atât faptul că a fost înlocuit, ci modul în care a fost înlocuit; fără un pic de respect. Oricum consider motivaţia doamnei Mona Segall nefondată, confuză şi subiectivă.

Deşi ştiu că trăim într-o ţară în care există o gravă inversare a valorilor, am sperat că PRO TV rămâne o televiziune corectă şi imparţială în aprecierea calităţilor profesionale şi umane. Aş aprecia dacă conducerea PRO TV şi-ar cere scuze pentru situaţia creată în cazul soţului meu, al artistului Cornel Patrichi. Iar în ceea ce priveşte dna Segall, PRO TV-ul ar putea-o trimite la coafor; mă întreb, aceasta doamnă este din România?

Oricum, doresc cu această ocazie să mulţumesc doamnei Emilia Popescu, domnilor Ştefan Bănică şi Willmark care ne-au contactat şi ne-au spijinit moral. Un deosebit confort am avut, de asemenea, din partea publicului care ne-a contactat şi astfel am realizat încă odată, cât de mult este apreciat soţul meu în rândul telespectorilor, şi nu numai. În încheiere, mult respect pentru oamenii care ştiu să aprecieze adevăratele valori artistice".

Cornel Patrichi a comentat prestația juriului la startul celui de-al 13-lea sezon al ”Dansez pentru tine”.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1