Schimbarea schimbării: Pro TV nu mai face «Vocea României» cu copii

CLIIMA20140311_0122_1.jpg

Vocea României

Chiar dacă la începutul anului Pro Tv anunţase prin intermediul unui comunicat faptul că următorul sezon de Vocea României va avea ca şi concurenţi copii, se pare că trustul va reveni la formatul iniţial al emisiunii.

Conform paginademedia.ro, proiectul Vocea Romaniei cu copii a căzut şi cei din Pro Tv, vor reveni la formatul deja consacrat. Singura necunoscută în acest moment este cine va face parte din juriu în noul sezon.

Antena 1 a reuşit deja să-i convingă pe Horia Brenciu şi Mona Segall (n.r. producătorul show-ului ) să schimbe tabăra, şi conform reportervirtual.ro Loredana, Smiley şi Pavel Bartoş, sunt în discuţii avansate cu postul din Băneasa.

CLIIMA20110619_0019_1.jpg

Juriul de la «Vocea României»

Anunțul oficial al Pro TV, de la începutul anului:

“După trei sezoane în care a scos la lumină cele mai bune voci din ţară, “Vocea României” , show-ul difuzat de ProTV, revine în această toamnă cu o variantă pentru copii.

Concurenţii celui de-al patrulea sezon al emisiunii vor fi de această dată cei mici.

Criteriile de selectţe şi regulile concursului vor fi aceleaşi, singurul lucru care se schimba fiind vârsta participanţilor. Nivelul competiţiei rămâne la fel de ridicat, antrenorii fiind gata să găsească cele mai bune voci din randul copiilor şi să le facă celebre.”

CLIIMA20130928_0102_1.jpg

Mihai Chiţu a fost colaborator al Direcţiei 5: «Aşa mi-am dat seama ce vreau să fac» (captură Pro TV)