Scandal monstru pe mormântul Mădălinei Manole

Citeste tot despre: 

Au trecut mai bine de 3 ani de când sufletul Mădălinei Manole se odihneşte în ceruri. Cu toate astea, scandalurile dintre părinţii artistei şi soţul acesteia nu încetează. Petru Mircea vrea să o dezgroape şi să o mute în cimitirul din Otopeni, însă socrii săi se opun. În plus, ei spun că fata lor nu poate fi scoasă din mormânt, decât după 11 ani, nu după 7 ani, aşa cum este normal.

Îi este greu să facă naveta între Ploieşti şi Otopeni sau pur şi simplu nu doreşte să dea ochii cu socrii săi. Nu ştim exact care este motivul pentru care Petru Mircea îşi doreşte cu atâta ardoare să o dezgroape pe soţia lui şi să-i mute trupul într-un alt cimitir.

Mai exact cel din Otopeni, acolo unde a şi organizat luna trecută parastasul de trei ani al Mădălinei.

CLIIMA20130804_0102_1.jpg

Mădălina este îngropată în Cimitirul „Bolovani” din Ploieşti

„Vrea lucrul ăsta de când a fost îngropată, dar nu are nici o şansă. Fata noastră e băgată în ciment, nu în pământ şi nu poate fi deshumată decât peste opt ani, atunci când împlineşte 11 ani. Plus de asta, Mădălina a fost declarată cetăţean de onoare al Ploieştiului şi nu cred că primăria  şi procuratura îl vor lăsa să o ia de aici", a declarat, pentru Click!, Ion Manole, tatăl cântăreţei. Totodată, Tibi Baroianu, vărul Mădălinei Manole, întăreşte acuzaţiile aduse lui Petru şi spune că acesta vrea să o mute doar ca să-i terorizeze pe socrii săi.

CLIIMA20130804_0103_1.jpg

Mădălina este îngropată în Cimitirul „Bolovani” din Ploieşti

„Procuratura îşi dă acordul pentru deshumare dacă sunt motive, dar nu ca să o ducă în altă parte. Petru Mircea vrea să mai creeze nişte panică şi să-i ţină cu teroarea asta pe părinţii Mădălinei", a mărturisit el în ziarul Ring. Pe de altă parte, Petru este de părere că socrii săi nu vor decât să-i strice imaginea, deşi recunoaşte că slujba de parastas i-a făcut-o soţiei sale la biserica din Otopeni.

CLIIMA20130804_0104_1.jpg

Mădălina este îngropată în Cimitirul „Bolovani” din Ploieşti

Mădălina Manole şi-a pus capăt zilelor pe 14 iulie 2010, atunci când împlinea 43 de ani, după ce s-a otrăvit cu un insecticid foarte puternic. În urma ei a rămas un băieţel, care acum are patru ani.

"Fata noastră e băgată în ciment şi nu poate fi deshumată decât după 11 ani!"

Ion Manole, tatăl Mădălinei

"Da, i-am făcut parastaul de trei ani la biserica din Otopeni"

Petru Mircea

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1