Sânziana şi-a masat fundul pe plajă - FOTO

Citeste tot despre: 

Sâni mari, fese bombate, plete blonde, costum de baie mov aprins şi o floare asortată la ureche. Cu asemenea dotări, Sânziana Buruiană s-ar fi văzut şi din avion pe plajă, însă a avut şi ea grijă să se facă remarcată, oferindu-le turiştilor un show sexy.

Duminică, ora 12.00, plaja Cafe del Mar din Mamaia. 36 de grade în aer, 20 în apă. Goniţi de soarele puternic, turiştii se retrag, uşor-uşor spre restaurante şi hoteluri, însă Sânziana Buruiană se încăpăţânează să reziste la plajă.

Costumul de baie minuscul îi acoperă doar părţile esenţiale şi îi lasă la vedere formele voluptuoase. Încinşi, bărbaţii de pe şezlonguri deja se aşează într-o poziţie strategică, în speranţa că Sânzi se va îndura să facă topless. Nici pomeneală. Blonda se ţine tare pe poziţii şi îşi ascunde „podoabele" de ochii pofticioşi, însă îi bucură pe admiratori cu un scurt moment incitant, surprins de fotoreporterii Click!

Vezi aici GALERIE FOTO cu Sânziana Buruiană la Mamaia

CLIIMA20100726_0189_1.jpg

Galerie foto - Sânziana Buruiană

Fosta asistentă de la Kanal D ia crema de plajă şi o împrăştie, cu dărnicie, pe coapse, şolduri, fese şi decolteu, încercând să acopere fiecare centimetru pătrat de piele.

Spectacolul sexy s-a încheiat bine pentru turişti, dar prost pentru Sânziana, căci blonda a făcut insolaţie, uitând că şi capul trebuie protejat, nu doar sânii şi fundul. „Am exagerat, într-adevăr, dar am vrut să profit la maximum de vizita pe Litoral. Nu am venit decât pentru o zi", ne-a spus ea.

Mai citeşte:

Sânziana Buruiană s-a ars la plajă

Sânziana Buruiană şi-a arătat funduleţul

Sânziana
Buruiană: «Am luat 10 la master»

Sânziana
Buruiană şi-ar dori un fund mai bombat

Sânziana

Buruiană: "Degeaba eşti frumoasă, dacă eşti proastă"

Sânziana

Buruiană: «Ştiu să fac doar omletă»

Sânziana

Buruiană vrea să se facă moderatoare TV! Crezi că are şanse?

Nu rata scrisoarea lui George Stanca: Dragă Sânziana Buruiană,

Sânziana a oferit un adevărat spectacol erotic, când s-a cremuit pe o plajă din Mamaia

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1