Sânziana se pregăteşte de nunta cu Zuluf. Uite ce face ca să arate bine în rochie de mireasă!

CLIIMA20140526_0033_1.jpg

Sânziana Buruiană
Citeste tot despre: 

Se iubeşte de câteva luni cu bune cu fotbalistul Nicolae Zuluf şi ăşi face planuri de nuntă cu el. Sânziana Buruiană "lucrează" de pe-acum pentru ziua în care va fi mireasă. Ca un prim pas, blondina a trecut pe la salon ca să scape de celulită.

După ce s-a iubit cu George Ciubotaru, Alin Cocoş sau Cătălin Răţoi, Sânziana Buruiană pare să-şi fi găsit liniştea în braţele unui fotbalist din prima divizie, Nicolae Zuluf. Încă din toamna trecută cei doi sunt împreună şi se pare că se înţeleg atât de bine încât se gândesc să se căsătorească. Blondina e dornică să fie mireasă şi face pregătiri de pe-acum pentru a arăta bine. În utlima perioadă a luat câteva kilograme în plus, iar celulita e vizibilă, întrucârt nu prea face sport şi mănâncă foarte multe fast food. Pentru a-şi recăpăta tonusul, vedeta şi-a făcut abonament la un salon de lux, din centrul Bucureştiului. Specialista în estetică Sorina Bratu i-a recomandat şedinţe de radiofrecvenţă, endermologie şi vibromasaj.


"Mă gândesc la nuntă şi vreau să fiu sexy în ziua cea mare. M-am consultat cu Sorina şi mi-a spus că am nevoie de câteva şedinţe ca să scap de această problemă care dă bătăi de cap tuturor femeilor. Cu ajutorul endermologiei se va elimina definitiv aspectul de coajă de portocală iar grăsimile se topesc. Radiofrecvenţa mă ajută să mă tonific şi să am o piele fermă, iar vibromasajul elimină accelerează procesul de detoxifiere şi măreşte elasticitatea musculară. Într-o lună o să fiu super sexy şi-mi voi da mirele pe spate", a spus, râzând, Buruiană.

Blonda a îmbrăcat un costum special pentru tratament, prin care i se zăreau formele.ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1