Salman Khan, tot mai aproape de închisoare

De data asta chiar că are probleme! După 11 ani de tergiversări prin tribunale, schimbarea declaraţiilor la dosar şi chiar modificarea capetelor de acuzare, judecătorii au decis ieri ca Salman Khan, 47 de ani, să fie judecat pentru omor din culpă. Dacă e găsit vinovat, va sta zece ani la puşcărie.

Demonii trecutului vin să strice frumoasa poveste de amor dintre Iulia Vântur, de 29 de ani, şi starul de la Bollywood, Salman Khan. Şi asta pentru că ieri, judecătorii din Mumbai au hotărât ca actorul să fie judecat pentru omor din culpă, ci nu pentru ucidere prin imprudenţă. Dacă e găsit vinovat, el va sta la închisoare 10 ani, pentru că a ucis un om şi a rănit alţi patru, la 28 septembrie 2002, când s-a urcat băut la volan.

Conform deciziei judecătoreşti, se va lua în considerare faptul că actorul s-a suit băut la volanul bolidului său Land Cruiser, având 60 mg de alcool în sânge. A mers cu viteză maximă în zona suburbană a oraşului Bandra şi a trecut cu maşina peste cinci oameni care dormeau pe asfalt. Unul a murit, ceilalţi patru au ajuns la spital. Dacă era încadrat la „omor prin imprudenţă", Khan risca o pedeapsă de maximum doi ani de puşcărie.

Procurorii au acuzat poliţia locală, în urmă cu cinci ani, că au favorizat inculpatul, neluând suficiente declaraţii la momentul faptei. Doar 17 martori au fost audiaţi, iar mărturiile lor au condus către decizia curţii că este vorba de „omor prin imprudenţă". Şi asta pentru că principalul martor al acuzării, fostul bodyguard al starului, Ravindra Patil, care se afla cu el în maşină, a murit între timp. Acesta îl avertizase pe actor să nu se urce la volan băut şi să meargă mai încet. Presa indiană a punctat ca fiind cel puţin suspectă dispariţia lui Patil şi l-a acuzat pe Khan inclusiv de mituirea martorilor. Salman Khan nu a fost prezent ieri la audieri.

Din cauza acestei răsturnări de situaţie, el nu va putea părăsi India până nu se clarifică situaţia. La sfârşitul lunii august, Khan trebuia să fie prezent la un festival de film şi cultură indiană în Los Angeles şi Miami, însă îşi poate lua adio de pe acum.

Conform presei indiene, Salman Khan şi Iulia Vântur formează un cuplu

Presa indiană a scris, în repetate rânduri, că Salman Khan şi Iulia Vântur au o relaţie. Potrivit mid-day.com, românca este prezentată fără dubii ca fiind noua iubită a starului de la Bollywood. Ziariştii indieni au mai lansat informaţia conform căreia Iulia va filma, alături de iubitul ei, filmul "Mental", care se va lansa anul viitor. Totodată, starul care este şi una dintre cele mai influente personalităţi din India i-ar fi promis frumoasei actriţe şi moderatoare de televiziune o carieră în cinematografia bollywoodiană.


Apropiaţii vedetei susţin că Iulia a primit şi un inel de la Salman Khan. După aproape două luni de tăcere, Iulia, aflată încă în India, a recunoscut că l-a cunoscut pe Salman Khan în timpul unei vacanţe în India, cu Marius Moga. "Da, îl cunosc, suntem prieteni şi atât. Nu m-am căsătorit şi nu mă căsătoresc. Părinţii mei ştiu foarte bine ce se întâmplă în viaţa mea. Să staţi liniştiţi că nu m-a răpit nimeni, mă relaxez, îmi adun forţele pentru noile proiecte", a spus Vântur.

Vedeta de la PRO TV a fost surprinsă recent luând cina împreună cu Salman și câțiva prieteni