Ruby vrea 60.000 € ca să ajute un copil paralizat

Opt vedete vor lupta cot la cot alături de opt tineri pentru a le împlini acestora visurile. Repetiţiile pentru cel de-al 14-lea sezon de la „Dansez pentru tine" sunt în toi, iar Ruby, Ilinca Vandici, Sore, Elena Ionescu, Sorin Brotnei, Dima, Falemi şi Giani Kiriţă s-au ataşat deja de partenerii lor de dans şi de cazurile lor sociale.

Premiul de 60.000 de euro pus în joc şi în noul sezon de la „Dansez pentru tine" va fi şi mai greu de obţinut. De data aceasta, concursul care revine la PRO TV de vineri, de la 20.30, este mai dur ca niciodată. Concurenţii sunt nevoiţi să facă eforturi supraomeneşti în fiecare ediţie, pentru a nu-şi pierde coregrafii. Ruby, solista care a devenit vedetă după ce a cântat „Stinge lumina, arată-mi calea", este foarte încântată că face parte din această competiţie.

„Sunt o fire deschisă, care nu se va da în lături de la nici o provocare din ringul de dans. Am luat câteva lecţii de dans în care am învăţat câte ceva. Sunt foarte bucuroasă că am şansa asta, iar în momentul ăsta visul meu este acelaşi cu al partenerului meu şi o să facem tot ce ne stă în putinţă să câştigăm", spune Ruby.


În concurs, solista vrea cu orice preţ să obţină premiul de 60.000 de euro, pentru partenerul ei, Alexandru (21 de ani). Acesta luptă pentru prietenul lui foarte bun, Andrei, în vârstă de 18 ani, care a suferit un accident groaznic în timpul unui spectacol de breakdance: a făcut o săritură, a căzut în cap, iar acum e paralizat de la gât în jos. Andrei a trecut prin multe operaţii, însă acum are nevoie de recuperare şi tratamente costisitoare.

Ilinca Vandici şi Răzvan Marton


Răzvan (22 de ani) a fost crescut de bunici de la un an şi a rămas fără părinţi din adolescenţă. De atunci, el e ca un tată pentru fratele său mai mic. Răzvan ar vrea să facă teatru, să cânte şi să danseze, dar mai presus de toate vrea să ofere siguranţă financiară bunicilor săi de care este foarte ataşat şi întregii familii.

Brotnei şi Alexandra Popovici


Alexandra (21 de ani) a copilărit fără părinţi. Şi-a cunoscut tatăl abia la 11 ani, când a intrat în ansamblul popular „Dor" condus de acesta. Dar abia la 14 ani bărbatul a aflat că ea e fata sa. Acum, ea luptă pentru ca tatăl ei să nu rămână fără trupa de dans, care e în pragul dezmembrării din cauza problemelor financiare.

Elena Ionescu şi Freek


Din dragoste pentru dans, Adrian Barangă (25 de ani), alias Freek, un nume deja cunoscut în branşă, a fost nevoit să plece de acasă, din provincie, şi să-şi lase singuri părinţii bătrâni şi bolnavi. Visul său e acela de a-şi ajuta tatăl şi mama, care au nevoie de o viaţă mai bună şi mai liniştită şi pentru a scăpa de grija zilei de mâine.

Falemi Nana şi Emanuela Mitrea


Deşi a avut o copilărie bolnăvicioasă - chiar a fost paralizată o perioadă - Ema (21 de ani) a trecut peste toate necazurile cu ajutorul dansului. Acum, ea îşi doreşte să ajungă o mare dansatoare, dar pentru asta trebuie să facă foarte mari sacrificii, pentru că doar din dans nu reuşeşte să se întreţină şi să aducă un venit în familie.

Sore Mihalache şi Dark


George Trăscău (24 de ani), alias Dark, vrea să-şi ajute familia prin dans şi numai prin dans, cel care l-a şi ajutat să treacă printr-o copilărie grea şi să devină un bărbat puternic. Tânărul vrea să demonstreze familiei lui că poţi să-ţi construieşti viaţa pe care ţi-o doreşti făcând ceea ce-ţi place şi că tot aşa îi poţi ajuta şi pe cei dragi.

Dima Trofim şi Iulia Clisu


Iulia (17 ani) a fost formată ca dansatoare de coregrafa Monica Moraru, la o şcoală din Bârlad. Acum, tânăra luptă pentru a-şi salva dascălul, care s-a îmbolnăvit de obezitate morbidă, în urma stresului şi a traumelor pe care le-a suferit de-a lungul vieţii. Iulia îşi doreşte ca profesoara ei să fie iarăşi sănătoasă.

Giani Kiriţă şi Dana Matei (Lockid) 


Dana (28 de ani) face orice pentru a continua să danseze. Şi-a dat demisia de la firma unde lucra după ce a terminat Dreptul şi s-a dedicat 100% dansului, chiar dacă îi este foarte greu din punct de vedere financiar. Recent, s-a înscris la Facultatea de Coregrafie şi vrea să-şi ajute şi mama, care are foarte multe datorii.

FOTO Cum arăta juriul «Dansez pentru tine» la debut

Sore îşi doreşte cadou de ziua ei marele premiu de la «Dansez»

EXCLUSIV Roxana Ionescu, aventură cu fostul coleg de la «Dansez pentru tine»?