Roxana Vaşniuc a rămas fără loc de muncă

Vedetele postului de muzică populară Etno TV sunt concediate una câte una. Primul care a fost dat afară e prezentatorul matinalului, Gheorg, pentru ca marţi să vină rândul Roxanei Vaşniuc, gazda emisiunii „Seara bună, dragi români!".

Televiziunea care-i are printre acţionari şi pe Honorius Prigoană, fiul cel mare al afaceristului Silviu Prigoană, se confruntă cu grave probleme financiare. Etno TV a acumulat datorii mari către stat, motiv pentru care conturile au fost blocate.

Aceste probleme cu banii au dus la disponibilizări în masă, primii angajaţi fiind daţi afară acum 10 zile. „Sunt şomeră de lux. Am înţeles că sunt probleme financiare şi că jumătate din angajaţi vor fi puşi pe liber. Postul nu va mai avea nici o emisiune în direct, în afară de cele cu dedicaţii muzicale", ne-a spus Roxana Vaşniuc, care a lucrat la Etno TV timp de trei ani. Deocamdată, nu se ştie ce soartă va avea Văru' Săndel.

În februarie, după prima tentativă de împăcare cu Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu ar fi trebuit să preia pachetul de acţiuni majoritar al postului, dar vânzarea a fost sistată din cauza datoriilor Etno TV la stat. Până în luna august a anului trecut, ea a şi ocupat funcţia de manager al postului. După plecarea ei, Etno TV a început să meargă din ce în ce mai prost, mulţi acuzând un management defectuos. 

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1