Roxana Vaşniuc a fost la un pas de a se distruge din cauza tratamentelor de înfrumuseţare

Fosta prezentatoare Etno TV, Roxana Vaşniuc a povestit pentru Acasă TV cum s-a supus unor tratamente de înfrumuseţare care au băgat-o în spital şi i-au dat sănătatea peste cap.

Aceasta a mărturisit că a recurs la astfel de tratamente pentru a arăta impecabil, fără a fi nevoită să facă sport sau să se ducă la sală, lucru care nu îi place deloc.

"Am făcut tot felul de injecţii. Am făcut mezoterapie, care însemna cam 30 de injecţii pe săptămână. Erau pentru tonifiere, celulită şi un aspect îmbunătăţit al pielii. Îmi făcem în burtă, în coapse. Am ajuns şi la spital şi am întrerupt acest tratament. Am ales tratamentul în locul sportului pentru că era mai simpu să stau 20 de minute şi apoi să pot să-mi văd de treabă", a declarat aceasta.

Vedeta a explicat şi cum şi-a pus silicoane şi a negat zvonurile conform cărora banii pentru intervenţie au fost daţi de Silviu Prigoană.

"Am decis să îmi pun silicoane pentru că am considerat că am nevoie. E adevărat că au costat 5.000 de euro, dar banii i-am dat singură. Nu mi-a dat domnul Prigoană nici un ban şi nici nu avea de ce. Chiar am înţeles că este împotriva acestor intervenţii estetice. Nu am vorbit niciodată cu dânsul despre asta", a explicat Roxana.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1