Roxana Vaşnic i-a furat iubitul Sânzianei. A atentat şi la Mutu!

Citeste tot despre: 

Blonda de la Etno TV a devenit cunoscută după ce l-a acuzat pe Liviu Vârciu că a vrut s-o violeze într-o cameră de hotel, dar acum toate se întorc împotriva ei.

După ce detectorul a arătat că Roxana a minţit în privinţa lui Vârciu, chiar verişoara prezentatoarei a sărit la gâtul ei, făcând-o în toate felurile. Iar acum a venit rândul fostelor colege s-o pună la zid.

Blonda a lucrat ca dansatoare la bară în Million Dollars şi Moulin Rouge, unde a încercat să-l agaţe chiar pe Mutu, însă fotbalistul nici nu a băgat-o în seamă.

Cine, Roxana se dă drept virgină? Mă faceţi să râd. A fost respinsă şi de Muru când a venit odată la Moulin, acum un an. Se dădea la el pe faţă”, ar fi declarat o fostă colegă de-a Roxanei pentru revista Ce?, citată de stl.ro.

Ba mai mult decât atât, se pare că Roxana are un apetit aparte pentru bărbaţii altor femei, chiar dacă e prietenă cu acestea. Se pare că folclorista de la Etno TV i-a furat iubitul bunei sale prietene Sânziana Buruiană.

Şi-a trădat cele mai bune amice. Printre cele care s-au trezit trădate de ea a dost chiar buna ei prietenp, Sânziana Buruiană, care s-a despărţit de iubtitul ei din cauza Roxanei. Toate fotomodelele ştiu asta!”, ar fi declarat un manechin celebru, sub protecţia anonimatului.

Roxana Vaşniuc a făcut testul cu detectorul de minciuni! Află dacă a minţit sau nu

Adelina şi Roxana Vaşniuc, scandal ca la uşa cortului!

Liviu Vârciu relatează întreaga noapte de coşmar, derulată cu Roxana Vaşniuc

Roxana
Vaşniuc, foc şi pară pe Liviu Vârciu: «A vrut să mă violeze»