Roxana Iliescu, despre Iuliana Marciuc şi Adrian Enache: «Nu s-au despărţit. Este păcat că fosta lui soţie s-a otrăvit singură»

Invitată în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii „La Măruţă", Roxana Iliescu a infirmat zvonul potrivit căruia Adrian Enache şi Iuliana Marciuc s-ar fi despărţit. Aceasta a mărturisit însă că fosta soţie a cântăreţului se foloseşte de fiica lor ca să-l ţină lângă ea pe acesta.

Roxana Iliescu, o apropiată a cuplului Adrian Enache-Iuliana Marciuc, susţine că zvonul potrivit căruia aceştia s-ar fi despărţit nu este adevărat. Aceasta a subliniat faptul că Marciuc şi Enache sunt împreună în America.

Apropiata cuplului a mai spus că singura care poate fi condamnată în triunghiul amoros Iuliana Marciuc- Adrian Enache- Corina este fosta soţie a cântăreţului. Roxana Iliescu susţine că fosta doamnă Enache îşi „otrăveşte" fiica şi o stârneşte împotriva acestuia.

„Singura greşeală a Corinei este că o foloseşte pe Diana ca să-şi rezolve relaţia. Este păcat că fosta soţie a lui Enache, Corina,  s-a otrăvit singură în toţi anii aceştia", a spus Roxana Iliescu în cadrul emisiunii „La Măruţă".

Roxana a mai povestit cum fiica lui Adrian Enache se preface că are o relaţie proastă cu iubita tatălui ei ca să nu+şi supere mama.

Jurnalista Mirela Dinică a confirmat informaţia oferită de Roxana Iliescu.

„Am vorbit cu tatăl Iulianei şi mi-a spus că sunt împreună şi că nu s-au despărţit", a declarat aceasta.

Îi e gândul tot la fosta soţie? Adrian Enache s-a despărţit de Iuliana Marciuc


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1