Roxana Ciuhulescu şi drama vieţii ei! Nu mai poate avea copii

CLIIMA20140429_0199_1.jpg

Roxana Ciuhulescu
Citeste tot despre: 

Îşi doreşte să devină mamă a doua oară însă va fi o adevărată minune să i se întâmple acest lucru. Roxana Ciuhulescu va apela la fertilizarea in vitro sau la adopţie.

Are un soţ perfect şi o fetiţă superbă pe nume Ana. Roxana Ciuhulescu are familia la care a visat, este fericită, deşi a trecut printr-o perioadă delicată cu soţul ei, iar acum îşi doreşte foarte mult să o mărească.

Fosta prezentatoare  vrea neapărat să-i dăruiască un frăţior fiicei sale, numai că acest lucru nu se întâmplă.

A mers la medic, dar totul este în zadar. Acum vedeta se gândeşte să facă o fertilizare in vitro sau chiar să adopte un copil.

"Îmi doresc un băieţel, dar fetiţa mea vrea o surioară. Am facut tratament pentru ovulaţie, am avut probleme mari. Mâine merg la un centru pentru fertilizare. Am primit o serie de sfaturi să mă îndrept către biserică, dar eu m-am rugat, sunt credincioasă, dar cred că e bine să verificăm ce se întâmplă fizic. Noi suntem pregătiţi pentru un copil şi sperăm să se întâmple odată. Ne-am gândit şi la adopţie, însă preotul a spus să încercăm să avem copilul nostru", a declarat Roxana Ciuhulescu, la Kanal D.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1