Roxana Ciuhulescu, mărturisiri cutremurătoare despre moartea tatălui ei: «Mama nu ar fi trebuit…»

CLIIMA20140325_0127_1.jpg

Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu a fosta la un pas să izbucnească în lacrimi în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii "La Măruţă", când a rememorat momentele pierderii tatălui său. Fosta prezentatoare PRO TV a spus că mama sa nu ar fi trebuir să o lase să-şi vadă tatăl mort şi că această imagine o va urmări toată viaţa.

Roxana Ciuhulescu a vorbit foarte deschis despre momentele mai puţin fericite care i-au marcat viaţa. Fosta prezentatoare a emisiunii ProMotor a dezvăluit că la vârsta de 9 ani şia- pierdut tatăl, a cărui lipsă o simte şi astăzi. Vedeta a spus că regret că mama sa a lăsat-o să-şi vadă tatăl mort şi că nu va putea uita aceasta imagine niciodată.

"Eu îmi doresc familia pe care nu am avut-o. Îmi e dor de tata, a murit când aveam eu 9 ani. Părinţii mei nu s-au înţeles, erau despărţiţi şi îl vedeam doar în weekend. Era tata, frumos ca bradul, a fost baschetbalist ca mama, acolo s-au cunoscut. Am fost lângă el când a murit, era rece şi uscat. Două zile nu am vorbit, am fost şocată. Sunt imagini pe care nu ai cum să le uiţi. Cea mai mare greşeală a mamei a fost că m-a lăsat să-l văd pe tata mort. Nu trebuia să mă lase să-l văd aşa. Tata ştia ca va muri. A murit în '89, avea ciroză. Fratele meu avea 15 ani atunci", a spus Roxana la emisiunea "La Măruţă".


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1