Rona Hartner a lăsat-o pe Simona Gherghe cu ochii în soare: «Nu-mi place ce-aţi făcut. Pa!» Şi a plecat din emisiune

Citeste tot despre: 

Marţi, la emisiunea "Acces direct", Simona Gherghe a avut parte de o reacţie surprinzătoare a actriţei Rona Hartner. Invitată pentru a discuta despre planurile ei de viitor, artista a plecat inopinat din emisiune, în clipa în care realizatorii show-ului au difuzat un mai vechi scandal în care a fost implicată Rona.

Este vorba despre episodul din 1999, în care Rona Hartner era acuzată de Corneliu Vadim Tudor că ar fi avut o relaţie extraconjugală cu preşedintele de atunci al României, Emil Constantinescu.

CV Tudor şi Rona s-au aflat faţă în faţă, în urmă cu 14 ani, la emisiunea "Marius Tucă Show". După un fragment-remember în care Vadim îşi prezenta acuzaţiile, actriţa i-a spus Simonei Gherghe:

"Nu-mi place că aţi montat doar imaginile cu acuzaţiile lui Corneliu Vadim Tudor", a spus Rona, după care a plecat val-vârtej din emisiune.

"Încercaţi s-o aduceţi înapoi, nu vreau ca Rona să fie supărată pe noi", a spus Gherghe, dar fosta ei invitată nu s-a mai întors.

Urmăriţi în continuare reacţia LIVE a Ronei Hartner, după ce a revăzut momentul cu Vadim, din 1999:

Interesant este că Rona Hartner are un contract cu Antena 1, ea fiind una dintre concurentele de la show-ul "Te cunosc de undeva", difuzat sâmbătă seară.

Citiţi aici cum şi-a explicat actriţa gestul pe Facebook: Rona Hartner a atacat-o pe Simona Gherghe: «Dacă este tare, să ţină singură restul emisiunii»

Aceasta este emisiunea care a scos-o din nou din minţi pe Rona Hartner: