Rona Hartner i-a dat o replică dură Simonei Gherghe, după ce aceasta a făcut-o să plece din emisiune

Citeste tot despre: 

După ce a plecat plină de nervi din emisiunea "Acces direct" de marţi seară, pentru că realizatorii au prezentat un pasaj-video din emisiunea "Marius Tucă show", din 1999, în care CV Tudor o acuza că a avut o aventură cu Emil Constantinescu, fără ca imaginile să cuprindă şi intervenţiile ei din acea ediţie, Rona Hartner şi-a explicat gestul pe Facebook.

"Motivul ăla adevăratul este ca in acel extras de emisiune eu am avut replici !!!care au fost tăiate !!!! Iar montajul pe care l-a prezentat ea era trunchiat !!!! Ce vroia? Sa stau sa ascult încă Odata cum mă înjura ..... ??? Nu, asta nu se mai poate !!!!

Si dacă este atât de tare, sa ţină singura si restul emisiunii, ca nu are nevoie de artiști pe la ea !!! Se poate vorbi si despre altceva !!! Bârfe vor exista intotdeauna !!!! Distracție plăcută !!!! Eu am alta treaba !!!!"
, a scris Rona Hartner pe Facebook.

Citiţi aici ce s-a întâmplat în emisiunea Acces direct de marţi seară:  Rona Hartner a lăsat-o pe Simona Gherghe cu ochii în soare: «Nu-mi place ce-aţi făcut. Pa!» Şi a plecat din emisiune

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1