Rona Hartner: «Doamna aia, Gherghe, ar putea să înveţe că publicul a taxat-o!» Simona i-a răspuns joi seară

Citeste tot despre: 

Rona Hartner a vorbit într-un recent interviu despre repercursiunile incidentului care a avut loc marţi, în emisiunea Simonei Gherghe, unde a fost nevoită să-l revadă pe Vadim Tudor jignind-o acum 14 ani şi, în consecinţă, a părăsit platoul Antenei 1.

UPDATE. Joi seară, Simona Gherghe i-a oferit replica Ronei Hartner. Ea a prezentat în emisiunea "Acces direct" un montaj
care cuprindea mai multe opinii ale actriţei.

Înainte de a difuza imaginile, Simona a spus: "Ce s-a difuzat atunci (în emisiunea în care Rona Hartner a plecat - n.r.) n-a fost cu rea-intenţie. Prezentăm acum imaginile complete, cu replicile Ronei Hartner". Citiţi aici pe larg despre emisiunea de joi seară.


Rona Hartner a explicat pentru ziarul Ring că fusese invitată în emisiunea Simonei Gherghe pentru cu totul alte motive şi că este sigură că blonda nu văzuse montajul cu Vadim Tudor înainte de începerea emisiunii.

"Nu ştiu exact a cui a fost ideea pentru că sunt chestii care-mi scapă. Nu pot să fac o anchetă să aflu a cui a fost ideea, dar ceea ce pot să zic e că am aflat că ea nu a văzut materialul respectiv. Cred că la cât de bine este plătită, putea să vadă materialul care a fost montat. Eu am venit gratis la emisiune şi am avut timp să-mi repet o melodie de patru minute, pe care nu am mai putut să o cânt, iar ea nu a avut timp să vadă un material de aproximativ trei minute, cu invective. Din acest punct de vedere este vorba de neprofesionalism, nu neapărat vorba de vină sau chestii de-astea. După părerea mea, nu a fost deloc profesionist ce s-a întâmplat. Noi luptăm pentru o imagine frumoasă la emisiunea „Te cunosc de undeva”, nu avem target scandalul; aici nu este vorba deloc despre scandal", a spus Rona.

Mai mult decât atât, susţine că o astfel de atitudine şi promovare în emisiunile de showbizz nu fac decât să înrăiască publicul. În acest sens, actriţa a făcut o comparaţie între felul în care a fost taxată Simona Gherghe pentru scandalul Ioana Tufar şi ceea ce a păţit ea în rmisiunea de marţi."Acum s-a demonstrat că nu se caută asta (scandalul - n.r.). Eu cred că este singura chestie benefică pe care doamna aia, Gherghe, ar putea să o înveţe: că publicul chiar nu caută senzaţionalul şi că au taxat-o pe ea şi în cazul Ioanei Tufaru, şi în cazul meu. Au taxat-o! Poate-şi schimbă conceptul emisiunii... ar fi simpatic.

CLIIMA20120208_0138_1.jpg

Simona Gherghe s-a certat şi ea, dar cu Dan Capatos

Am transmis că după ce-şi va cere scuze public o voi întâlni. Dar nu ştiu dacă o va face. În cazul Ioanei Tufaru a încercat a doua zi să-şi ceară scuze, să remedieze oarecum situaţia... Sper să facă acest lucru şi în cazul meu. O rectificare, atât îmi doresc, să spună că toate afirmaţiile la care a fost expusă Rona Hartner în acea emisiune nu sunt valabile. Au fost dezinformări care nu au nicio legătură cu realitatea, asta ar trebui lumea să înţeleagă. Oricum, cel mai mare prejudiciu îl face emisiunii „Te cunosc de undeva. Noi lucrăm şi ne batem aici pentru o cu totul altă imagine", a continuat actriţa.