Românii s-au săturat de ţigănie: State şi Flăcărica, bătuţi de Narcisa sălbatică

Citeste tot despre: 

Serialul "Moştenirea" de la Pro TV are audienţe mai slabe decât telenovelele "Iubire şi onoare" (Acasă TV) şi "Narcisa sălbatică" (Antena 1). Personajele State şi Flăcărica nu mai au parte de ratingul din "State de România" şi sunt departe de cel generat de "Regina", anul trecut.

Trustul MediaPro a adus şatra de ţigani pe micul ecran în 2008, când a difuzat la Acasă TV serialul "Inimă de ţigan". Producţia a fost o noutate pentru publicul român, care a fost repede fermecat de personajele care vorbeau o română stricată şi aveau şi unele porniri de violenţă. Apogeul a fost atins însă cu telenovela "Regina", tot la Acasă TV.

Cu alte personaje principale, dar păstrând personajele State şi Flacăra Potcovaru, producţia a ajuns şi la audienţe de un milion de telespectatori. Obişnuiţi cu succesul, cei de la Pro au "reciclat" personajele şi în sezonul septembrie 2009 - iunie 2010, cu "State de România", mutat la Pro TV. Producţia a fost urmărită, în medie, de aproximativ 480.000 de persoane din mediul urban.

Ce-i drept, ora de difuzare a fost mai înaintată - după 22.00. Cel de-al patrulea serial care mizează pe "ţigani", "Moştenirea", a fost lansat la Pro TV la începutul lui octombrie. În primele trei săptămâni de difuzare, în perioada 4 octombrie - 21 octombrie, "Moştenirea" a avut o audienţă medie de 421.000 de telespectatori pe minut, la nivel urban, pentru cele 12 ediţii. Deşi un rating de 3,7% este unul bun pentru ora de difuzare a serialului, în intervalul 22.15 - 23.30, audienţa este totuşi în scădere.

Audienţe Apropiate

"Narcisa sălbatică", telenovela românească de la Antena 1, transmisă de la ora 22.00, depăşeşte cu 40.000 de persoane audienţa de la "Moştenirea". Producţia a fost urmărită în perioada 20 septembrie - 21 octombrie de 461.000 de telespectatori (20 de ediţii), ce au generat 4 puncte de rating.

Audienţa este foarte apropiată de cea a telenovelei cu arabi de la Acasă TV, "Iubire şi onoare". Aceasta este cea mai urmărită telenovelă românească din acest sezon. Audienţa de 466.000 de privitori (20 de ediţii) se datorează şi orei de difuzare, 20.30.

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.ro

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1