Românca asta şi-a luat casă de 1.200.000 de lire sterline!

CLIIMA20140303_0104_1.jpg

Apartamentul Deliei Antal este situat în cartierul Noting Hill (FOTOGRAFII: ARHIVA PERSONALĂ)
Citeste tot despre: 

Ţara noastră este bine reprezentată în lume de români. Delia Antal (33 de ani) este un exemplu că poţi reuşi, dacă îţi doreşti cu adevărat.

A terminat o facultate de studii economice în Timişoara, dar nu a vrut să lucreze în acest domeniu, în ţara natală, aşa că a emigrat ilegal în Anglia, urmând exemplul unui văr. Au urmat ani grei, dar a cules roadele. Inspirată de propria poveste de viaţă, a scris o carte şi, recent, a lansat şi ecranizarea ei. În plus, românca locuieşte acum în cel mai select cartier din capitala Marii Britanii.

Locuinţa are trei camere şi două băi

CLIIMA20140303_0105_1.jpg

Apartamentul Deliei Antal este situat în cartierul Noting Hill (FOTOGRAFII: ARHIVA PERSONALĂ)

„La început, toată experienţa mea la Londra a fost un calvar, deşi situaţia mea în aceste momente este extraordinar de bună. Atunci, lucram ilegal cu alţi emigranţi pentru două lire pe oră. Acum, am casa mea în Noting Hill, acolo unde m-am mutat în decembrie", spune Delia Antal.

Timp de nouă ani, a locuit în cartierul Chelsea, chiar în apropierea stadionului, şi a fost vecină cu actorul Hugh Grant şi cântăreaţa Sonique. Acum, are şi mai mulţi vecini celebri.

Ador să locuiesc în acest cartier select. Mi s-a îndeplinit dorinţa de a mă muta într-un apartament mai spaţios şi mai luxos. Am mulţi vecini celebri, precum Robbie Williams, Claudia Schiffer, Elle Macpherson sau cântăreaţa Bjork", a povestit Delia, pentru Click! Tot ea spune că îşi doreşte foarte mult să-l întâlnească la piaţă pe Robbie Williams. După ce a vândut apartamentul de două camere din Chelsea, cu 645.000 de lire sterline, l-a cumpărat pe cel din Noting Hill, cu 1.200.000 de lire.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1