Rocsana Marcu: «Tatăl Mayrei este fiul primarului din Giurgiu!»

Citeste tot despre: 

Sătulă de bârfele că tatăl copilului ei ar fi un străin însurat, Rocsana Marcu a decis să dezvăluie identitatea celui care a părăsit-o. Acum, vedeta şi-a chemat fostul iubit la tribunal, pentru testul de paternitate.

Rocsana Marcu trece printr-un calvar, în viaţa personală. A reuşit timp de doi ani şi jumătate să ţină secret numele tatălui fiicei sale, dar iată că acum, forţată de împrejurări, s-a hotărât să facă lumină în acest caz.

Misteriosul bărbat, care a refuzat să recunoască fetiţa, este Ştefan Adrian, fiul primarului de la Giurgiu, Lucian Iliescu. Cei doi foşti iubiţi, a căror relaţie s-a terminat la începutul anului 2007, când Rocsana a aflat că este însărcinată, se „luptă" la Tribunal, vedeta cerându-i să facă testul de paternitate.

„Sinceră să fiu m-am săturat să aud că tatăl Mayrei este un bărbat însurat. Sunt sigură că sunt multe femei în situaţia mea şi sper ca procesul să se termine cât mai repede", a declarat Rocsana, pentru Click!

Din păcate, însă, luni a avut loc cel de-al patrulea termen al procesului intentat de vedetă, la Judecătoria Sectorului 5, încă de acum patru luni, iar fostul ei iubit a lipsit. Povestea de dragoste dintre dintre Rocsana şi Adrian a început în noiembrie 2006 după o perioadă de amiciţie de cinci ani.

Aşa cum a menţionat şi în dosarul depus la Tribunal, vedeta Prima Tv a aflat că e însărcinată în ianuarie 2007 şi, iniţial, vestea l-a bucurat pe partenerul ei.

„Am purtat discuţii despre sarcină şi despre clinica unde urma să nasc. La câteva zile s-a răzgândit şi a zis că nu-şi mai doreşte să aibă un copil", a mai spus Rocsana.

Mai citeşte:

Rocsana Marcu şi-a luat bonă filipineză!

Rocsana Marcu s-a sărutat cu delfinii în Dubai

Ce mare s-a făcut fetiţa Rocsanei Marcu!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1