Robert Turcescu dă judecată Antena 3, după ce a fost jignit de Mircea Badea: «Este instigare la violenţă»

CLIIMA20100816_0018_1.jpg

Robert Turcescu a părăsit Realitatea Media

Jurnalistul Robert Turcescu a anunţat că îi va acţiona în justiţie pe Mircea Badea, Mihai Gâdea şi postul Antena 3, ca urmare a unor afirmaţii ale prezentatorului emisiunii "În gura presei", făcute duminică seară.

Turcescu a explicat pentru paginademedia.ro motivele demersului său: "Ceea ce a făcut Mircea Badea în emisiunea de duminică seara este instigare la violență. Eu nu mă tem pentru mine sau pentru viața mea, dar cred că este obligația oricărui om care-și dorește să trăiască într-o societate normală să nu lase lucrurile acestea să treacă pur şi simplu".

Duminică seară, într-o intervenţie la "Sinteza zilei", Mircea Badea a făcut câteva aprecieri la adresa lui Dan Tăpălagă, Sabin Orcan, Dan Turturică şi Robert Turcescu: "Dacă aș trece pe un drum de munte și în stânga e o prăpastie și așa cu două degețele se mai ține de o frunzuliță vreun propagandist d-asta abject, basist hidos, oribil, putred, viermănos, d-asta (...) nu numai că nu îl ajut, mă întorc cu spatele și plec. (...) Dacă vreodată în această viață voi avea ocazia să le fac rău, o să le fac rău. Meticulos, încet și determinat".

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1