Rivala Innei, scandal în familie

Citeste tot despre: 

Maria Bălan, eleva care i l-a suflat Innei pe impresarul Lucian Ştefan, are probleme cu familia. Se pare că rudele şi părinţii tinerei nu sunt de acord cu relaţia elevei cu celebrul impresar, care a lansat-o pe Inna pe piaţa muzicală.

Viaţa Mariei Bălan s-a complicat de când a devenit iubita lui Lucian Ştefan. Presa îi este mai tot timpul pe urme, iar numele ei este tot mai prezent pe buzele profesorilor şi colegilor ei de liceu, care au aflat din ziare despre relaţia ei cu Lucian Ştefan, impresarul şi fostul iubit al cântăreţei Inna. Tot din presă a aflat şi familia tinerei, care nu vede cu ochi buni noua ei relaţie.

Inna şi Lucian au fost împreuna 10 ani

CLIIMA20130425_0140_1.jpg

Maria Bălan are 19 ani şi este elevă în clasa a XII-a la Liceul “Nicolae Tonitza”

Apropiaţii elevei susţin că părinţii acesteia îşi doresc ca ea să se axeze mai mult pe învăţătură, cu atât mai mult cu cât se apropie examenul de Bacalaureat. Însă Maria nu mai vrea să comenteze nici despre acest aspect, nici despre relaţia cu Lucian. Părinţii Mariei sunt de părere că relaţia neaşteptată şi atât de mediatizată a fiicei lor cu Lucian îi face rău.

Maria Bălan este elevă în clasa a Xll-a la Liceul "Nicolae Tonitza" din Capitală, iar în timpul liber cochetează cu modelingul. Viaţa Mariei Bălan a luat o nouă întorsătură de când l-a cunoscut pe Lucian Ştefan, cel care a contribuit la succesul Innei pe plan internaţional.

Puştoaica de numai 19 ani a devenit cunoscută în numai câteva zile ca fiind femeia cu care Lucian a înlocuit-o pe Inna. Relaţia lor a fost dată în vileag de paparazzi, iar Maria a recunoscut că trăieşte o poveste de dragoste cu Lucian, de nici trei săptămâni.

"Sunt un copil, nu-mi place lumea asta. Am intrat în ea fără să-mi doresc. Dacă sunt cu acest om, voi ce deduceţi? Normal că-l iubesc şi că sunt fericită", a spus Maria Bălan, în exclusivitate pentru Click!, cu doar câteva zile în urmă. Ea a mai avut, timp de un an şi jumătate, o relaţie cu manechinul Bogdan Vlădău. Interesant este că Maria l-a cunoscut pe Lucian prin intermediul lui Bogdan.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1