Richard confirmă: «Da, am făcut sex cu Monica Columbeanu!» VIDEO

CLIIMA20100701_0128_1.jpg

Richard a confirmat la "Acces direct" că a făcut dragoste cu Moni Columbeanu. (captură foto Antena 1)

Richard, avocatul englez care susţine că ar fi avut o legătură amoroasă cu Monica Columbeanu, a declarat la emisiunea Acces Direct, de joi după-amiază, că a dezvăluit relaţia lor pentru că a fost jignit de soţia lui Irinel.

"Într-una din seri am mers în oraş, apoi ea a mers la mine acasă, apoi am fost la apartamentul Deliei, când Delia nu era acolo...", a declarat Richard.

Întrebat dacă a făcut dragoste cu Monica Columbeanu, avocatul a confirmat.

"Da (am făcut sex cu Monica - n.r.) Mă simt foarte prost că spun asta! Mă simt prost... pentru familia Monicăi, dar trebuie să spun adevărul... Îmi plăcea foarte mult de ea! Am fost foarte afectuos cu ea. I-am alocat mult timp", a spus el.

Richard a declarat că face acum aceste mărturisiri pentru că a fost jignit de Monica.

"«Nu pot să înţeleg cum tu poţi să crezi că e normal ca cineva ca tine să vorbească cu cineva ca mine» (i-ar fi spus Monica - n.r.). Şi mi-a zis că nu crede că eu merit să vorbesc cu ea! Sunt sigur că nici măcar nu-şi aminteşte când a spus asta! Sunt sigur că e genul de lucru pe care l-ar spune şi apoi l-ar uita de asta.! Dar a fost supărător! Am fost foarte rănit! Nu e un lucru frumos pe care să îl auzi. Toată lumea merită să discute cu toată lumea! Toţi suntem la fel. Nu înţeleg de ce are această atitudine cum că într-un fel ar fi mai bună decât mine! Şi mai bună decât oricine", a mărturisit avocatul.

Citeşte şi:

Richard, presupusul amant: «Monica m-a sărutat! Eu nu am avut curaj» - VIDEO

Moni, idilă cu englezul Richard? «80% din ce spune el sunt invenţii» - VIDEO

Irinel Columbeanu este confundat cu tatăl Monicăi

Richard a afirmat că Monica i-a vorbit despre şoferul ei şi a lăsat că se înţeleagă că soţia lui Irinel  a avut o relaţie intimă cu Ricky.  "Asta e o altă problemă pe care să o discute cu familia ei. Este povestea lui, pe care el trebuie să o spună", a declarat Richard.

«Nu am fost îndrăgostit de ea»

Britanicul a spus că îi regretă comportamentul duplicitar al Monicăi, însă crede că nu are nicio scuză pentru această atitudine.

"Ar trebui să te porţi cu oameni cu acelaşi respect cu care aştepţi să fii tratat. Dacă ar încerca, ar putea fi o persoană mult mai bună", a afirmat el.

Pe de altă parte, Richard a afirmat că nu a fost niciodată îndrăgostit de Monica.

"Nu am fost niciodată îndrăgostit de ea! Nu te poţi îndrăgosti de cineva ca ea. Îmi plăcea să fiu cu ea. Ni se acorda foarte multă atenţie când ieşeam... Era ceva nou. Era palpitant! Însă, nu te poţi îndrăgosti de asta", a precizat Richard.