A renunţat la modelling! Preferata lui Botezatu e mămică

Cu un trup de invidiat şi un temperament vulcanic, Barbara Langellotti s-a remarcat încă din primele episoade ale celui de-al treilea sezon al concursului “Next Top Model”.

După câteva pictoariale incendiare, blondina a intrat imediat în graţiile lui Cătălin Botezatu. Barbara a fost chiar una dintre norocoasele finaliste.

După terminarea concursului, fotomodelul care a locuit o bună perioadă în Italia, a mai cochetat ceva timp cu modelingul, iar apoi a rămas însărcinată.

Tânără locuieşte în prezent la Piatra Neamţ, alături de iubitul Orlando după care plângea adesea în timpul emisiunii. Frumoasa blondină se dedică acum în totalitate familiei.

Barbara alături de fetiţa ei (foto: facebook)

Zoom
barbara lancellotti


Ataşată de prietenii şi fanii virtuali, Barbara a postat mereu pe pagina personală de facebook poze cu ea graviduţă. În urmă cu o săptămână ea le-a dat şi vestea cea mare. “Astazi am avut cea mai minunata zi din viaţa mea, am adus pe lume o fetiţă superbă! Vă mulţumesc din suflet pentru urările frumoase! Mulţi pupici de la mine, Orlando si Eva!”, a scris Barbara pe facebook.

Recent, ea a postat şi câteva poze cu micuţa ei comoară, o fetiţă drăgălaşă foc. Barbara are acelaşi trup care a consacrat-o, mai mult nici nu ai zice că în urmă cu săptămână a născut.

Citeşte şi:

Botezatu le-a dus la 150 de metri sub pământ pe fetele de la Next top Model

Atacuri dure la Next Top Model! Ce acuzaţii i se aduc Sânzianei, tânăra care a crescut într-un centru de plasament