Remus Truică: «Nu am crezut că îmi voi pierde familia»

CLIIMA20110817_0211_1.jpg

Miliardarul mai poartă încă verigheta
Citeste tot despre: 

Controversatul personaj se recomandă ca fiind un om și un tată bun. Pe mine m-a convins. N-am găsit la el mai nimic din imaginea bărbatului dur și lipsit de scrupule pe care i-au conturat-o tablo­idele.

Am întâlnit, înainte de toate, un părinte ce poartă în suflet tristeţea separării forţate de fiicele lui, iar la încheietura mâinii două brăţări de aţă, cadou de la ele. Faimoasa reședinţă de la Snagov e presărată cu desenele gemenelor care, de pe o insulă din Caraibe, îi scriu constant că îl iubesc „până la cer și înapoi“. Timpul parcă a încremenit în camera lor rămasă neatinsă de aproape doi ani, unde, ca în povești, totul este în dublu exemplar: paturi, chiuvete și jucării cu care nu mai are cine să se joace. Propulsat fără voie în atenţia presei mondene, omul de afaceri ne-a vorbit în exclusivitate despre paternitate, fosta soţie, prieteni și Dumnezeu.

De ce ești atât de reticent cu presa?

Nu am exerciţiul presei. Iar cel care mi-a fost dăruit nu a fost cel care să mă de­scrie pe mine, cel real.

Lumea se referă la tine ca la „fostul șef de cabinet al lui Adrian Năstase“ sau ca la „un om de afaceri“. Ce meserie ai la bază?

Am făcut Facultatea de Fizică Atomică și apoi am început să studiez zona de administrare a afacerilor. Am fost un om de afaceri înainte de a fi director de cabinet al premierului. În ianuarie 2005, când am renunţat la zona politică, m-am întors în afaceri. Niciodată n-am profesat în do­meniul fizicii.

Dar te-a ajutat în ce faci acum?

Foarte mult. Fizica desface creierul omului, îl pune ordonat în niște pătrăţele care reușesc să preia orice informaţie mai ușor şi s-o folosească în mod benefic.

Cum de ești vecin de birou tocmai cu Ion Iliescu?

Nu are relevanţă, pur și simplu s-a nimerit.

Continuarea pe Ok Magazine


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1