Reacţia lui Irinel Columbeanu după ce a aflat că fetiţa lui a luat 10 la matematică

Suferă de o lună din cazua morţii mamei sale, însă acum are un motiv puternic să zâmbească. Fiica ei a obţinut primul calificativ ca preşcolar. Irina a luat nota maximă la matematică! Micuţa este în clasa zero la Şcoala Franceză.

După moartea mamei sale, Monica Gabor s-a întors în America, acum aproape o lună, aşa că a ratat prima zi de şcoală a fetiţei sale. Irina (6 ani) este în clasa pregătitoare la Şcoala Franceză din Capitală şi, deşi a început cursurile de trei săptămâni, a primit deja primul calificativ.

Acesta a fost obţinut la o materie mai grea, faţă de celelalte, şi anume matematică, iar Irinel Columbeanu a fost foarte bucuros de realizarea fiicei, şi mai ales uimit.

Irina a luat nota maximă la matematică şi sunt foarte mândru de acest lucru.

„Am fost foarte mirat, având în vedere că ei îi place pictura. E o diferenţă mare între cele două domenii”, ne-a mărturisit afaceristul.

Rezultatul bun al odraslei este şi meritul lui, căci se ocupă îndeaproape de ea, o ajută la lecţii şi nu vrea deocamdată să apeleze la meditatori.

„Irina se descurcă foarte bine şi singură, o ajut când are nevoie. Îşi face lecţiile din proprie iniţiativă, nu trebuie să-i amintească cineva de teme”, a mai spus acesta. 

Columbeanu încă nu a apucat să-i comunice fostei soţii reuşita Irinei, care cu siguranţă o va înveseli, mai ales că Monica trece prin momente delicate de când a murit mama ei.

E o surpriză pentru Irinel Columbeanu că fiica sa, Inina, e talentată şi la şcoală, pentru că e talentată şi în ceea ce priveşte artele. micuţei îi place să picteze.

Are această pasiune încă de la 3-4 anişori. În plus, Irina a luat-o şi pe urmele mamei sale, manechin de profesie. Fetiţa a participat în urmă cu câteva săptămâni la un concurs de miss din cadrul Fashion TV, pe care l-a şi câştigat.

Irina Columbeanu şi-a făcut debutul ca fotomodel, pe scena Baby FashionWeek, la festivalul Mini Miss şi Mister Litoral 2013. Fetiţa a impresionat juriul cu naturaleţea şi dezinvoltura ei şi a primit titlul de Miss Fashion TV Model, dintre 25 de copii înscrişi în competiţie.

Micuţa a demonstrat cu această ocazie că are aptitudini de manechin, talent pe care l-a moştenit cel mai probabil de la mama ei, care s-a lansat la Bucharest Fashion Week, în 2005.

Când a aflat care sunt performanţele fetiţei sale, Monica Gabor a fost foarte încântată, mai ales că Irina nu doar s-a descurcat bine pe podium, ci a şi câştigat un titlu de Miss.

Monica, uite ce fată deşteaptă ai!