Ramona şi Gabi s-au combinat la mănăstire

Citeste tot despre: 

A avut câteva idile eşuate, dar, de jumătate de an, Ramona Gabor este în culmea fericirii alături de Gabi Bădălău. Dacă, înainte, vedeta obişnuia să se cupleze prin cluburi, iată că primul sărut dintre ea şi Gabi s-a consumat la mănăstire.

Nici prin gând nu-i trecea Ramonei Gabor anul trecut, pe vremea aceasta, că va ajunge să se laude cu o relaţie serioasă, ce durează de mai bine de şase luni.

     Mai citeşte:
       
Ramona Gabor şi iubitul, probleme în Paradis?
        «Ramona Gabor a fost într-o seară la iubitul lui Pistol!»
        Moni 20.000 € la «Dansez», Ramona 6.000 € în junglă!
        Ramona Gabor: «Nu mă mărit, nu vreau să fiu gospodină»
        Ramona Gabor, şcolită  de Teo, în arta televiziunii
        Ramona Gabor, topless la «Rătăciţi în Panama» VIDEO

Dar iată că inevitabilul s-a întâmplat, iar sora Monicăi se simte împlinită datorită lui Gabi Bădălău, care a cucerit-o într-un cadru divin, la mănăstire: „Prima oară ne-am întâlnit ca prieteni şi am stabilit ca a doua zi să mergem la mănăstire. Eu voiam foarte mult lucrul acesta, coincidenţă sau nu, şi el la fel. Aşa că ne-am dus. Iar de acolo a început totul", a povestit Ramona, pentru revista „Star".

Cei doi vor petrece Revelionul la Ibiza, cu familia lui Gabi şi, de îndată ce se vor întoarce, Ramona se va pune cu burta pe carte, căci facultatea îi dă mari bătăi de cap: „Sper să reuşesc anul acesta să iau licenţa, pentru că am foarte multe examene, dar şi restanţe din anii trecuţi. Nu mi-au plăcut deloc cursurile Facultăţii de Marketing, iar anul viitor vreau să mă înscriu la Limbi Străine", a povestit vedeta, pentru Click!


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1