Radu Banciu l-a desfiinţat pe Mircea Badea. Războiul merge mai departe

Citeste tot despre: 

Realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu", de la B1 TV, a vorbit despre vizita pe care au făcut-o la DNA jurnaliştii de la Antena 3, citaţi ca martori în dosarul de şantaj în care este anchetat Sorin Alexandrescu, directorul de la Antena 1.

"Ei au fost condamnați, ceea ce este absolut logic. Acolo nu se făcea presă. Ăla era un organ de propagandă infect. Bineînțeles că merită să fie desființați.

Sunt un fel de OTV. Așa ceva nu există în Uniunea Europeană.

Nucleul ăla greu de oameni care se uită la ei vor ajunge să spună același lucru: incredibil ce a putut să le facă Traian Băsescu. Aveam și noi niște oameni serioși.Acum nu o să veniți să spuneți, mă uitam înainte la Badea și acum mă uit la tine. O să fie întotdeauna mai mulți cretini care o să se uite la ăla. 

Deși la el nu este nimic. Omul ăla nu o să vină să spună niciodată din bună credință... aici nu vorbim care e mai talentat, care e mai frumos, care e mai deștept, că asta nu contează.

Vorbim de care tratează adevărul, care încearcă să vorbească despre ceea ce se întâmplă cu adevărat. El este un om măsluit, un om întors cu cheița care asta va face toată viața.

Nu-şi mai dă seama, nu-şi mai aparține”, a subliniat Radu Banciu.