Prodancele, 8 ani de procese pentru banii dispăruţi din cont

Citeste tot despre: 

Trăiesc pe picior mare, dar au fost „prădate" de o sumă fabuloasă! Ionela Prodan şi cele două fete ale ei, Anamaria şi Anca Prodan, se judecă de opt ani cu o bancă, pe motiv că le-au dispărut din conturi nu mai puţin de 10 milioane de euro. Surse din apropierea lor au povestit, pentru Click!, că acum procesul s-a încheiat în favoarea lor, aşa că în scurt timp ele vor fi despăgubite atât cu suma lipsă, cât şi cu dobânda aferentă celor opt ani.

Ani de zile, Ionela (Tănase) Prodan (66 de ani) a cântat în America şi a făcut bani frumoşi. A strâns o avere fabuloasă, care a fost bine investită, astfel că are conturi grase în bancă. Potrivit unor surse din apropierea cântăreţei de muzică populară, artista a constatat acum opt ani că dintr-un cont deschis la BCR îi lipsesc sume mari. „Dispăreau periodic câteva mii de euro, ca şi cum ar fi fost extrase ba de Anamaria, ba de Anca (fiicele ei, n.r.). Totuşi, nici una dintre fetele ei nu avea împuternicire pe acel cont, aşa că a fost uşor de demonstrat că banii au fost extraşi altfel", a explicat, pentru Click!, un apropiat al solistei.

Ionela Prodan nu este singura care a fost astfel „prădată". La aceeaşi bancă, aveau conturi deschise şi s-au trezit cu sume lipsă şi cele două fete ale Ionelei. „Cu conturile Anamariei şi Ancăi s-a întâmplat la fel. În total, lipseau din cele trei conturi vreo 10 milioane de euro. La ultimul termen, care a fost la sfârşitul săptămânii trecute, instanţa a decis în favoarea lor, iar banca va fi executată silit. Îşi vor primi nu doar acei bani înapoi, ci şi dobânda pentru cei opt ani", a explicat aceeaşi sursă.

Pagina de Internet a instanţelor de judecată dovedește numeroasele procese dintre Ionela Prodan și BCR

CLIIMA20131209_0183_1.jpg

Pagina de Internet a instanţelor de judecată dovedește numeroasele procese dintre Ionela Prodan și BCR

CLIIMA20131209_0184_1.jpg

Pagina de Internet a instanţelor de judecată dovedește numeroasele procese dintre Ionela Prodan și BCR

Asta înseamnă că cele trei vor primi înapoi în jur de 13 milioane de euro. Ionela Prodan şi Anamaria nu au dorit să comenteze acest incident. Totuşi, având în vedere declaraţia publică pe care a făcut-o acum doi ani, acei bani care i-au lipsit Ionelei Prodan din conturi vor reveni, la un moment dat, fetelor sale.

„Mi-am făcut testamentul, iar fetele ştiu deja ce primesc, le-am împărţit averea în mod egal. Oricum, averea asta nu e doar a mea, e şi a tatălui lor, pentru că dacă el nu ştia să administreze tot ce câştigam eu, nu făceam nimic. Anamaria şi Anca se iubesc extraordinar de mult, nu se vor certa niciodată pe averi, pentru că nu pot respira una fără cealaltă", a declarat cântăreaţa în emisiunea „Poveştiri adevărate", de la postul tv ACASĂ.

Contactaţi de reporterul Click!, oficialii BCR ne-au precizat că în mod normal nu pot fi oferite informaţii despre conturile clienţilor, dar cu siguranţă nu poate fi vorba despre o sumă atât de mare în cazul familiei Prodan.

Ionela are două case în America


Ionela Prodan (66 de ani) s-a născut în comuna Dăbuleni (judeţul Dolj), unde a prins drag de muzica populară. A absolvit cursurile Facultăţii de Istorie-Filosofie de la Universitatea din Craiova, dar s-a făcut remarcată pe scena Festivalului „Maria Tănase", în anii '70.

A fost angajată la „Rapsodia Română", apoi la Teatrul „Al. Davila" din Piteşti şi la Ansamblul „Doina Oltului" din Slatina, dar a activat şi ca profesor şi ca director în Ministerul Culturii şi Cultelor. Cântecul care a făcut-o celebră este „Din bucata mea de pâine". A susţinut turnee atât în Europa şi Australia, cât şi în America. Ionela a rămas văduvă după ce tatăl fetelor sale, Traian Tănase, a murit în 1992.

Anamaria, sexy-impresară de fotbal


Anamaria Prodan Reghecampf (40 de ani) a activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a 2-a, preşedinte de club la FC Snagov în liga a 2-a, manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Apoi a colaborat cu cluburile FC Universitatea Cluj, Săgeata Năvodari, unde a adus jucători.

În prezent este doar impresar pentru mai mulţi fotbalişti şi este cea mai cunoscută femeie agent FIFA acreditată care activează pe piaţa transferurilor. În 2008 s-a căsătorit cu Laurenţiu Reghecampf, actualul antrenor al echipei FC Steaua Bucureşti, cu care are un copil, Laurenţiu junior (5 ani). Anamaria mai are două fete, din prima căsătorie, cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu: Rebecca (14 ani) şi Sarah (13 ani).

Anamaria Prodan se laudă singură: «Sunt cel mai tare impresar!»

Anamaria Prodan a fost desfiinţată de un fost internaţional român: «E o escroacă perversă!»

Prodanca şi-a închis cofetăria?