Prinţesa Lia de România: «Micuţa Sofia este la fel de frumoasă ca mama ei»

Prinţesa Lia şi Prinţul Paul de România, finii familiei Băsescu, au mers astăzi în vizită la Elena Băsescu, cea care a devenit mămică în acest weekend. Alteţele Lor i-au dus micuţei cadouri de bun venit pe această lume şi au fost încântaţi de nepoata preşedintelui.

Prinţesa Lia a stat de vorbă cu reporterul ACASĂ TV şi a povestit că a primit vestea naşterii Sofiei Anais în timp ce se afla în Turcia, la o căsătorie.

Prinţul Paul şi Prinţesa Lia au vizitat-o pe proaspăta mămică Elena Băsescu (captură: ACASĂ TV)


"Când fetiţa s-a născut, noi eram la Istanbul, la o nuntă regală islamică. Exact când ea a venit pe lume, noi eram la Istanbul în faţa unei biserici muzeu. A fost un moment magic", a declarat Alteţa Sa Regală.

Prinţesa a mărturisit că a fost foarte plăcut impresionată de cea mică, bucăţică ruptă din Elena Băsescu, după cum pare la prima vedere.

Bogdan Ionescu este un tată nespus de fericit de când a venit pe lume micuţa Sofia Anais (captură: ACASĂ TV)

CLIIMA20130903_0114_1.jpg

Bogdan Ionescu este un tată nespus de fericit de când a venit pe lume micuţa Sofia Anais (captură: ACASĂ TV)

"Bebeluşa este perfect sănătoasă şi calmă. Micuţa Sofia are ochii albaştri ca tatăl ei Bogdan şi este la fel de frumoasă ca mama ei, Elena. Am vorbit cu familia Băsescu, suntem foarte apropiaţi de ei. Îi dorim să fie sănătoasă şi deşteaptă", a spus Alteţa Sa.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1