Prigoană şi-a făcut praf soţia, în direct: «Taci din gură, pupăză nenorocită!»

CLIIMA20140528_0003_1.jpg

Silviu Prigoana

Scandalul dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoană pare fără sfârşit. În această seară, la emisiunea lui Capatos, s-a desfăşurat un nou episod din seria certurilor lor interminabile.

Chiar dacă locuiesc împreună în aceeaşi casă, împreună cu cei doi copii ai lor, Bahmu şi Prigoană se ceartă mai mult pe la televizor decât faţă în faţă. Omul de afaceri e obsedat de gândul că soţia lui s-a împăcat cu el doar pentru bani, iar Adriana nu se poate impăca deloc cu gândul că acesta nu se poartă aşa cum ar trebui să o facă, in viziunea ei, un soţ perfect.

"Eu nu am fost un tip violent. Poate verbal, dar nu mi-am permis niciodată glume fizice cu soţia mea. Fata are nevoie de bani, nu de mine. Eu nu am de ce să intentez divorţ, sunt bine aşa cum sunt. Ea e tolerată în casa mea, nu mai are statut de soţie.

Adriana plânge la comandă. De ziua ei i-am creat tot confortul, i-am luat tort şi flori şi ea la 12 noaptea era în direct la tine în emisiune. Spune că i-am luat eu bani din geantă ... e dusă cu capul dacă crede asta",
a spus el in emisiunea de la Antena 1.

CLIIMA20140528_0002_1.jpg

Silviu Prigoana

Adriana a intrat si ea prin legătură telefonică şi şi-a spus nemulţumirile."Mi-a luat buletinul. Dacă nu mi-l dă, voi face demersurile necesare care se fac într-un astfel de caz. E un tată extraordinar, însă nu îşi stăpâneşte nervii în faţa copiilor. Copiii asistă la certurile noastre. Cine eşti tu, şeful României? Nu îmi mai e frică de tine, nu îmi mai e frică că îmi iei copiii. Eu mă lupt pentru copii. Dacă lui îi cade o cărămidă în cap şi moare, eu cu ce rămân? Cu o maşină şi un apartament, pe care le-am trecut pe alte nume ca să imi apăr bruma de avere", a spus ea, nemulţumită.

CLIIMA20140528_0001_1.jpg

Silviu Prigoana

Nici Prigoană nu s-a lăsat şi a tunat cu jigniri. "Ia-ţi paporniţa şi cară-te in Pantelimon, la maică-ta. De ce dracu' te-ai mutat la mine? Cu banii şi averea mea fac ce vreau eu, tu cu averea ta faci ce vrei. Eu am împărţit averea la toţi cei 4 copii. Pupăză nenorocită! Ai venit acasă să mă jefuieşti! Nu îmi spune tu mie când să tac din gură!", a izbucnit el, in direct.
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1