Prietenii lui Sergiu Nicolaescu îi iau apărarea Danei, văduva lui: «A păstrat toate aranjamentele financiare făcute de Sergiu pentru a avea grijă de sora acestuia»

După ce Iolanda Nicolaescu, sora regretatului Sergiu Nicolaescu, a dat-o în judecată pe cumnata ei, Dana, tot mai mulţi prieteni de-ai maestrului au ieşit public să-i ia apărarea văduvei marelui regizor. Aceştia sunt de părere că femeia nu a greşit cu nimic faţă de Iolanda şi că nu este vina ei pentru ceea ce scrie în testament.

Scenograful Radu Corciova, un apropiat de-al lui Nicolaescu, care a lucrat cu acesta la foarte multe filme, a explicat pentru Happy Hour care este situaţia de fapt şi ce a făcut Dana Nicolaescu cu adevărat, după moartea soţului ei.

"Dana a păstrat toate aranjamentele financiare făcute de Sergiu pentru a avea grijă de sora acestuia şi s-a trezit brusc dată în judecată de aceasta. Sora lui consideră că el trebuia să îi lase ei nişte bani prin testament", a spus acesta.

Prietenul regizorului a mărturisit că din punctul lui de vedere Iolanda Nicolaescu este o femeie de 80 de ani care are parte de un tratament foarte bun din partea cumnatei sale şi nu înţelege de ce se plânge de aceasta.

"Ea e o femeie de 80 şi ceva de ani, care nu se mai mişcă din casă de ani buni. Sergiu i-a lăsat-o în girjă Danei, care s-a achitat de sarcină foarte bine. Respectă exact aranjamentele financiare ale lui, îi plăteşte menajeră, curent, medicamente, mâncare, absolut tot, ceea ce înseamnă foarte mulţi bani. Nu înţeleg care este problema ei. Dana nu e deloc bucuroasă, e foarte supărată pentru tot. E şi normal, îi dă banii unui om care a dat-o în judecată şi nici măcar nu i-a spus acest lucru", a declarat acesta.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1