Prietenii aruncă bomba: «Marcel a înşelat-o de mai multe ori pe Gabi Cristea»

Gabriela Cristea şi Marcel Toader au pornit pe drumuri separate şi e posibil chiar să divorţeze. Faptul că n-au putut face copii este una dintre problemele care i-a adus în acest impas. Dar şi firea zburdalnică a lui Marcel a contribuit, sunt de părere prietenii fostului rugbist.

„Marcel Toader e un fost rugbist de mare succes pe plan internaţional. A avut mereu priză la femei", ne-a povestit ieri un amic de-al soţului Gabrielei Cristea.

„După ce-a făcut preinfarctul anul trecut a devenit foarte prudent şi responsabil, în ceea ce priveşte sănătatea. A renunţat la alte vicii, dar nu şi la femei", ne-a povestit aceeaşi sursă.

„Gabriela a trecut peste multe dintre aventurile lui şi poate ar fi trecut şi în cintinuare. Cred că a mai fost un motiv la mijloc, pentru care se gândesc la divorţ".

Gabriela Cristea şi Marcel Toader s-au căsătorit civil la Paris, în decembrie 2008. Anul acesta ar fi trebuit să facă şi cununia religioasă. Fosta vedetă tv spune că lipsa copilului a dus, totuşi, la separare.

„De cinci ani ne luptăm cu o problemă. Noi ne-am dorit foarte mult un copil şi am fost la o grămadă de medici, însă nimeni nu a avut ce să ne facă. Suntem sănătoşi amândoi şi doctorii nu ştiu ce să ne mai facă. Ne-au propus fertilizarea in vitro, dar Marcel nu este de acord. Mi-a zis că nu vrea să încercăm în felul ăsta. Nu pot să renunţ la visul meu de a fi mamă în condiţiile în care nu a venit un medic să îmi spună că nu pot face copii. El are deja un copil şi nu resimte ca mine lipsa unui copil. Marcel trebuie să mă înţeleagă că nu renunţ la visul meu de a deveni mamă", a mărturisit Gabriela Cristea, la Kanal D.

Tatăl Gabrielei Cristea a încercat să se împace ieri cu vedeta

În plin scandal de divorţ cu Marcel Toader, Gabriela Cristea ar fi putut avea şi o rază de soare în viaţa ei. Tatăl vedetei, Eugen Cristea, a încercat ieri să îngroape securea războiului cu bruneta. Bărbatul a mers cu un buchet de flori la atelierul în care fiica lui confecţionează rochii de mireasă. A sunat la uşă, însă, din păcate pentru el, nu i-a deschis nimeni.

Eugen Cristea a sunat la uşa atelierului fetei sale, cu un buchet de flori în mână, dar aceasta nu i-a răspuns

CLIIMA20130409_0072_1.jpg

Tatal Gabrielei Cristea cauta impacarea cu fiica lui (FOTO: Bogdan Mitu)

Conform unor surse, Gabriela Cristea a aflat de intenţia tatălui ei şi a refuzat să discute cu acesta. Scandalul dintre fosta prezentatoare tv şi familia ei durează de aproximativ 20 de ani. Gabriela şi-a acuzat părinţii că nu s-ar fi purtat bine cu ea în vremea copilăriei şi a adolescenţei. Vedeta nici n-a fost la înmormântarea mamei ei. (Marius Pitaru)

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1