Prietena Monicăi Columbeanu: «Irinuca se află în vizită la mine»

Citeste tot despre: 

Prietena Monicăi Columbeanu, Mădălina, a declarat pentru emisiunea «Acces Direct», că Irinuca nu locuieşte la ea, ci doar vine în vizită atunci când mama ei este la muncă.

Mădălina a explicat ce caută fetiţa soţilor Columbeanu la ea acasă.

"Fetiţa se află într-o vizită, deoarece Monica lucrează la un proiect, are un program mai prelungit. Monica este PR şi General Manager la Bellagio şi locuieşte, în continuare, în 13 Septembrie.", a declarat prietena Monicăi.

Irinuca a fost mutată la o grădiniţă particulară dar nu şi-a schimbat domiciliul, din 13 Septembrie.

"Irinuca este la o grădiniţă privată, din Pipera, unde au fost şi copiii mei, este o grădiniţă foarte serioasă. Ea a început grădiniţă de luni, de pe 2 Mai. În timpul zilei fetiţa este dusă şi adusă de la grădiniţă de un şofer.", a spus aceasta.

După episodul cu mascaţii, ea a declarat că, Irinel,  poate să vină oricând să-şi vadă copilul.

"Nu am auzit să fi întrebat de tatăl ei. Irinuca se joacă cu copiii mei şi este foarte fericită. Din moment ce a făcut reclamaţii cu adresa mea, ştie că Irinuca este la mine. Este tatăl ei şi poate să vadă în ce condiţii stă la noi."

"Psihologii de la Protecţia Copilului au vrut să vadă dacă este agresată sau dacă este ţinută cu forţa la mine în casă. I-au inspectat camera de joacă şi nu au zis nimic.", a adăugat Mădălina.