Prezentator Prima TV, la un pas să devină preot

Citeste tot despre: 

Adrian Nartea, simpaticul prezentator al emisiunii "Vreau sa divortez" de la Prima TV, a facut o serie de dezvăluiri în emisiunea "Zone FM" a creatoarei de modă Mihaelei Drata.

Însoţit de caţeluul său, Brioche, Adi le-a povestit ascultatorilor
postului de radio Activ eFeM cum în copilarie părinţii îl sfătuiau
să devină preot, profesor sau avocat.

Atracţia pentru sport a fost însă mult prea mare, astfel că Adi s-a apucat de volei, el făcând parte din 1996 până în 2004 din echipele cluburilor LPS Brasov şi Tractorul Braşov şi apoi a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Braşov.

Ulterior, Nartea a fost remarcat de Catinca Roman care alaturi de Catalin Botezatu si alti designeri l-au solicitat in prezentarile lor de moda. Pana la debutul in televiziune ca actor de telenovele nu a mai fost decat un pas.

Astăzi, Adi Nartea este unul din cei mai îndrăgiţi prezentatori tv, de-a lungul timpului el trecând pe la mai toate televiziunile importante: ProTV, Antena 1, Kanal D, Euforia sau Prima TV.

"Când eram adolescent îmi spuneam ca vreau să lucrez într-o corporaţie şi sa am un program fix ca apoi să mă întorc acasă la familie. Lucrurile s-au întamplat altfel în viaţă şi n-am ajuns nici preot, cum ar fi vrut ai mei, şi nici corporatist. Îmi place foarte mult activitatea mea, cea în televiziune şi ca prezentator de evenimente. Lucrez cu agenţii foarte mari de publicitate şi uneori sunt plecat prin ţară săptămâni întregi la diverse evenimente de ale carui prezentare mă ocup", a povestit Adi Nartea in emisiunea Mihaelei Drafta.