Poftiţi în pensiunea lui Grig Chiroiu!

CLIIMA20120331_0057_1.jpg

Actorul din «Trăsniţii» vă va întâmpina personal (Fotografii: Prima TV/arhiva personală)
Citeste tot despre: 

Ouă roşii, cozonac de casă, preparate tradiţionale, camere însorite şi multe flori, asta vă aşteaptă la pensiunea lui Grig Chiroiu din Olăneşti, dacă vă decideţi să petreceţi Paştele acolo. Actorul din "Trăsniţii" (Prima TV) a început deja curăţenia generală, amenajarea camerelor şi pregătirea surprizelor.

Grig şi-a deschis pensiunea „Noel" la data de 07.07.2007, la ora 7. Bineînţeles, această cifră i-a purtat noroc, fiind ziua de naştere, dar şi de căsătorie.

„Am vrut să fie şi ziua pensiunii, ca să păşim cu dreptul în afacere. Iar lucrul acesta a fost de bun augur, având în vedere că aproape toţi turiştii care ne trec pragul ajung să ne devină prieteni", spune Pupăza din Trăsniţii.

CLIIMA20120331_0058_1.jpg

Actorul din «Trăsniţii» vă va întâmpina personal (Fotografii: Prima TV/arhiva personală)

El şi familia lui se duc acolo în fiecare weekend, îmbinând, astfel, utilul cu plăcutul. Nu au niciodată o cameră a lor, „testându-le" pe toate prin rotaţie.

Sau stau la socrii care locuiesc tot în Olăneşti. Important e că, dacă ajungeţi acolo în weekend, veţi putea ciocni personal un pahar de vin cu actorul.

De pe terase aveţi o privelişte superbă

CLIIMA20120331_0059_1.jpg

Actorul din «Trăsniţii» vă va întâmpina personal (Fotografii: Prima TV/arhiva personală)

Pensiunea este micuţă şi cochetă, are doar 12 camere şi este situată într-o zonă mai retrasă a localităţii. Tot timpul este plină de flori, atât la exterior, cât şi la interior.

„De la un an la altul le schimbăm în vase mai mari şi sunt în permanenţă înflorite. Explicaţia e simplă, sloganul nostru e «în fiecare zi e sărbătoare»", mai spune Grig Chiroiu.

Camerele sunt spaţioase şi dotate cu tot confortul

CLIIMA20120331_0060_1.jpg

Actorul din «Trăsniţii» vă va întâmpina personal (Fotografii: Prima TV/arhiva personală)

Preţul unui pachet de Paşte este de 440 lei de persoană, în care sunt incluse 3 nopţi de cazare cu masă festivă de Paşte. Pentru copiii mai mari de 4 ani se plăteşte 100 de lei.

Şi ei vă îmbie cu oferte de Paşte

Israela şi Liviu, 360 lei pentru 3 nopţi. Mândri posesori ai pensiunii numită Livisra, în Maramureş, Israela şi Liviu anunţă că de Paşte nu vor scumpi tarifele, dimpotrivă.

CLIIMA20120331_0061_1.jpg

Israela şi Liviu

"În mod normal, cazarea costă 142 de lei/noapte/persoană, cu mic dejun. De Paşte va fi 120 de lei, pentru că vom face pachete de 3 nopţi.

Asta însemnând că preţul va ajunge la 360 de lei de persoană, cu mic dejun, iar pentru masa de Paşte se mai plătesc 50 de lei de persoană", spune Israela.

Pensiunea dispune de 8 camere duble şi 4 duplexuri, piscină acoperită şi jacuzzi.

"Găinuşa de munte", deja ocupată. Dacă v-aţi hotărât acum să petreceţi Paştele la pensiunea cârcotaşului Mihai Găinuşă, de la Cheia, nu mai aveţi nicio şansă.


Toată cabana va fi plină. Camerele s-au rezervat încă de după Crăciun, aflăm de la un responsabil al pensiunii „Găinuşa de munte".

Informativ, preţul unui pachet de 3 nopţi cazare cu mic dejun costă 675 sau 840 lei de persoană, în funcţie de poziţia camerei.

Pentru masa festivă de Paşte se plăteşte în plus 215 lei de persoană.