Petru Mircea povesteşte ultima noapte de dragoste a Mădălinei Manole!

Petru Mircea, văduvul Mădălinei Manole, a vorbit aseară la Pro TV pentru prima dată despre moartea soţiei sale.


Puiu, aşa cum îl alinta Mădălina, a povestit cu lacrimi în ochi ultima noapte de dragoste a artistei. Profund îndurerat, Petru a încercat să-şi deschidă sufletul pentru cei care au iubit-o pe Mădălina şi a povestit ultimele ei clipe de viaţă.

Primul interviu al lui Petru Mircea: «Mădălina avea nişte stări ciudate» VIDEO

Mădălina Manole a vrut să se omoare de cel puţin de trei ori!

Adriana Bahmuţeanu: «Petru parcă a fost actor de la Hollywood»

EXCLUSIV «Şerban Georgescu a fost un bădăran care i-a mâncat sufletul»

"Am strâns-o în braţe şi i-am oferit bucurii pe care doar eu i le-am oferit vreodată", spune acesta, susţinând că a făcut tot posibilul ca Mădălina să fie fericită lângă el.

El a mai povestit că împreună cu băieţelul lor de un an erau o familie împlinită."Eram o familie împlinită. Împlinirea noastră e micuţul nostru. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că el nu simte durerea şi tristeţea care mă copleşteşte. Copilaşul ăsta pentru mine e Magda, iar pentru ea era Puiu", a declarat Petru.

Sunetistul a mai povestit şi detalii din ultima noapte din viaţa Mădălinei.

"În ultima zi am făcut tot felul de cumpărături din centrul commercial, pamperşi pentru copil, spre dezamăgirea multora, şampania o aveam în casă, nu am luat-o de acolo".

Vezi şi:

Adriana
Bahmuţeanu: «Iubitul Mădălinei din America e cunoscut în România»
Ion
Manole: «Trebuia să mă duc la poliţie, să zbier că Puiu îmi omoară
fata» VIDEO
EXCLUSIV:
Detalii incredibile din viaţa Mădălinei Manole alături de Şerban
GeorgescuDupă ce a strâns-o în braţe şi i-a oferit "bucurii pe care doar eu i le-am oferit vreodată", Mădălina însă a decis să se sinucidă.

"Când s-a împlinit miezul nopţii... mi-e atât de greu să deschid cutiuţa aceasta. Ceva i-a deturnat atenţia de la bucuriile astea şi avea sărăcuţa convingerea că dacă ne lasă ne va putea proteja mai mult. Am mers împreună la culcare aşa cum făceam de fiecare dată. Acum pot să spun că am visat frumos, de când o cunosc visez frumos şi am să visez frumos şi-n continuare, dar va mai apărea o perioadă de zbucium şi apoi va apărea liniştea de care avem nevoie", a mărturisit Petru.